Trappevask der skiller sig ud!

“Trappevask?! Det kan alle da klare…”

Sådan er den gængse indstilling til trappevask. Men når det kommer til stykket, så er det ufattelig få virksomheder der rent faktisk levere en fornuftig trappevask. Glad Ejendomsservice tilbyder grundig trappevask i hele Storkøbenhavn og i udvalgte byer på Sjælland.

Hos Glad Ejendomsservice udgør trappevask ganske naturligt en del af kernen i vores løsninger. Vi har valgt at gøre ekstra ud af trappevasken ved, om muligt, at tilbyde alle støvsugning fremfor fejning af opgangene. Det giver et indiskutabelt bedre resultat.

opgang png

Hvad er fordelene ved en støvsugning fremfor fejning? Når du fejer, flytter du blot rundt på skidtet. Ofte ender det i hjørner på trinnene eller støvet vivler op og lægger sig mellem balustrene, på diverse kanter etc. Sidst men ikke mindst er mange danskere plaget af støvallergi. Det er nemt at mærke forskel på en netop rengjort opgang, om den er blevet fejet eller støvsuget.

Herudover vasker vi også de fleste trapper med fladmoppe der har indbygget mulighed for rent vand i skaftet. Det betyder, at vi hele tiden vasker med rent vand og samtidig når helt ind i hjørnerne. Det giver et pænt ensartet resultat hele vejen rundt.

Ekstra: Etablering af en stikkontakt nederst i en opgang, tror mange er en større udskrivning. Men vi har endnu ikke oplevet at prisen er oversteget 1500,-
Det kan betale sig at investere dette mindre beløb, da resultatet ved en støvsugning fremfor fejning er meget nem at se.

Pris på trappevask

Vi har gennemskuelige priser. Naturligvis kan priserne variere fra ejendom til ejendom. Men som hovedregel kan du regne med nedenstående priser på trappevask. Priserne er givet med udgangspunkt i en typisk københavnsk opgang.

Tilbudene dækker følgende: (Alle priser er ekskl. moms)

  • Ugentlig støvsugning (hvis der er stikkontakt i opgangen) og vask af hovedtrappe
  • Månedlig støvsugning og vask af køkkentrappe
  • Afstøvning af vandrette flader, gelænder og postkasser hver 3. måned

1 Hovedtrappe + 1 Køkkentrappe = 999,-

Vi vil altid gerne besigtige ejendommen inden vi fastlægger et bud. Lad os afgive et uforpligtende tilbud.

Enkelte har spurgt os hvorfor priserne ikke falder meget mere, når antallet af trapper på samme ejendom stiger. Svaret er ganske simpelt. Mængden af arbejde stiger også. Det bliver ikke lettere for vores medarbejdere at vaske eksempelvis 5 trappeopgange, bare fordi de ligger samlet. Faktisk bliver det hårdere for hver eneste ekstra opgang der skal tages. Trappevask er hårdt og opslidende. Derfor mener vi også, at vores medarbejdere skal betales en rimelig løn for deres hårde arbejde.

Ønsker I også at få vinduerne pudset af Glad Ejendomsservice? Priser starter som regel ved 250,- pr. opgang afhængig af tilgængelighed, antal glas mv.

Har I behov for nye trappevaskere? Så benyt blot vores kontaktformular. Du finder den HER.