Miljøvenlig algerens / tagrens

Et tag fyldt med alger ser slidt og misligeholdt ud. Lader man taget stå til og algerne få frit lejde, vil det over tid også have betydning for tagets helbred. Alger forvandles nemlig med tiden til mos og lav og vil slå rødder i taget.

Både alger og mos er vandholdige, så når først frosten slår ind og vandet udvider sig, kan det medføre revner i taget og behov for dyr udbedring. Derfor er meget billigere jævnligt at sørge for en omgang algerens til taget.

I dag tilbyder en række virksomheder algebehandling til meget lave priser med garanti mod at fjerne alt hvad der hedder mos, alger og lav. Dette er dog ikke muligt at gøre på lovlig vis. I Danmark er der strenge regler som skal overholdes, og overholdes de ikke imødeser man bødeforlæg – både husejer og virksomhed!

Af hensyn til både miljø og lovgivning tilbyder vi udelukkende algebehandling med produktet Algefri N.

tagrens

Hvorfor algebehandle?

Foruden ovennævnte grund kan vi også pege på…

  • Tagets levetid forlænges
  • Store besparelser på vedligeholdelse af taget
  • Pænere tag
  • Ingen alger, lav og mos

Hvis du ønsker at lære mere om alger, kan du læse om det her.

Priser på tagrens / algerens

En algebehandling af et tag med max 4 meter til tagrende vil som udgangspunkt følge disse priser – undtaget tage med svær tilgængelighed: (Priser er inkl. moms)

  • Kr. 1250,00 / Algebehandling af tag på hus med 0-200 kvm. i grundplan
  • Kr. 1375,00 / Algebehandling af tag på hus med 200-300 kvm. i grundplan
  • Kr. 1700,00 / Algebehandling af tag på hus med 300-400 kvm. i grundplan
  • Kr. 8,50 pr. kvm. / Algebehandling af træ, fliser mv.*

Hvis dit tag er groet til med mos og lav kan det være nødvendigt først at skrabe dette løs. Det kan også kræve en anden type af behandling. Prisen for denne opgave afhænger af omfanget. Ring på tlf. 5363 0709 for et uforpligtende tilbud.

*Vi arbejder med en minimumspris på kr. 1250,00 pr. opgave.

Spar penge med abonnementsaftale!

Den bedste måde at vedligeholde sit tag er ved en årlig algebehandling. Hos Glad er det muligt at tegne et årsabonnement.

Ved et abonnement behøver du at tænke på at få dit tag algebehandlet. Det klarer vi for dig én gang om året. Du vil blive kontaktet forud for vores besøg.

Kontakt os hvis du vil høre mere om denne løsning.

Fliser, vægge og deslige

Det er muligt at algebehandle tæt ved alle overflader, og skulle dit rækværk, træterrasse eller noget helt tredje være begroet med kedelige alger, afgiver vi gerne et tilbud på opgaven. Hvis du vælger at få algebehandlet flere ting samtidig, er det naturligvis muligt at hente mængderabat.

Du kan læse og se mere om fliserens ved dette link: FLISERENS