Kan det virkelig passe at visse dele af København er mere udsatte, når det kommer til snefald og glatte veje? Ja. Hvor mærkeligt det end lyder, kan man ikke skære hele København over en kam, når det kommer til glatførebekæmpelse.

Amager er særligt udsat

glatforebekaempelse-amager

Vi har i en årrække udført ejendomsservice på Amager.

Hvert år kommer vi frem til samme mærkværdige resultat; Der skal oftere saltes på Amager! Hvorfor er det sådan? Vi aner det ikke. Vi udfører bare arbejdet.

En enkelt måned kunne vi sende en faktura til vore kunder på 5 kørsler. Det var jo heldigt for dem. For når det kom til ejendomsservice Amager, måtte vi sende en faktura på hele 12 kørsler til kunderne på Amager. Uheldigt, men nødvendigt.

It-systemer der overvåger glatførebekæmpelse vinder frem, men pas på…

…de er nemlig ikke lokale. Men det er vi hos Glad Ejendomsservice. It-systemer trækker data fra diverse måleapparater, og udregner derfra nødvendigheden for en saltning eller snerydning. Du kan få et eksempel på hvorfor det ikke altid virker.

Vi har en del kunder på indenfor feltet ejendomsservice Østerbro. To kunder ligger med mindre end 30 meters afstand. Da vi kørte ruten igennem en morgen, kunne vi passere den første ejendom. Intet at bemærke der. 30 meter væk, lige rundt om hjørnet, kiggede vi ind i gården. Ikke noget at se. Men det havde blæst godt til natten over, så vi træder for en sikkerheds skyld ind i gården. Spejlglat! Vinden havde stået lige ind i gården, men ikke igennem gaden 30 meter væk. Ville et it-system kunne aflæse denne forskel? Nej. Derfor skal du vælge lokalt.

 

Kategorier: Diverse