Løvblæsere vinder frem

I efteråret og den tidlige vinter er løvfald et kæmpe problem og en evig hovedpine for de fleste husejere. Men i de senere år er salget af løvblæsere/-sugere eksploderet. Det ser ud til at villavejens nye legetøj består i diverse benzindrevne og elektriske hjælpemidler, der gøre arbejdsgangen lettere.

Da vi servicerer en lang række ejendomme med både store og små arealer, har vi i mange år benyttet samme værktøj, for at minimere arbejdstid og arbejdsbyrde. For Glad Ejendomsservice er en stabil løvblæser uundværlig.lovblaeser

Glem løvsugere

En typisk løvblæser som kan erhverves i det lokale byggemarked indeholder en ekstra funktion, nemlig løvsugning. Så kan du rende rundt med en kæmpe sæk under armen, hvor du langsomt men sikkert skævvrider din ryg, og lige så sikkert får problemer med maskinen over tid.

Vi har valgt at købe løvblæsere. Ikke multifunktionsmaskiner. Det kan ikke betale sig. Du arbejder med et lettere produkt, og det tager kortere tid at blæse blade mv. sammen i en bunke, og derfra smide det i en sæk, en kompostbunke eller lignende.

Mange løvblæsere/-sugere er ikke stærke nok til at klare begge dele. Derfor oplever mange, at de efter kort tid må retur til byggemarked med en reklamation.

Køb kvalitet

Det er dog ikke alle maskiner, der er lige gode. Køb kvalitet. Det koster nogle få hundrede kroner ekstra, men det er det hele værd. Billige løvblæsere har en kort levetid, og de har ikke godt af at ligge ubrugte i store dele af året. Derfor kræver det lidt ekstra af pengepungen, når du skal ud og investere, men du bliver glad for det i længden.

Sørg også for at tømme maskinen for benzin, når sæsonen for løvfald er ovre. Det øger også levetiden på maskinen, og en god løvblæser kan holde i mange, mange år, hvis blot den behandles ordenligt.

Vi benytter Husqvarna 125B. Det er en let og handy løvblæser, som kan købes for ca. 2.000 kr. inkl. moms. Det er en meget driftsikker model, som kan benyttes på både store og små ejendomme.

God arbejdslyst!

Kategorier: Tips