Vi er ikke tilfredse…

Sådan hører vi mange bestyrelser, der giver udtryk for, når det kommer til kvaliteten af den ejendomsservice der leveres på ejendommen. Vi forstår det ofte godt. Kvaliteten er for mange virksomheder faldet drastisk, da kvantiteten er blevet for vigtigt.

Mange virksomheder lægger ud med et højt niveau i begyndelsen, og falder derefter langsomt efterhånden som de får flere kunder. Det er logisk. Selvfølgelig kan man ikke tilbyde en ligeså service over for mange, mange kunder, hvis man ikke mander op til opgaven. Derfor vil de små enkeltmandsvirksomheder have et mæthedsniveau, som ikke bør overstiges. Desværre er det langt fra alle, der forstår at sætte grænsen.

…men prisen må ikke være højere!

Selvom den ydelse foreningen pt. modtager ikke er tilstrækkelig, er der mange der overraskes over at modtage tilbud, som ligger over den pris der betales for den nuværende aftale. Men er det ikke logisk, at højere kvalitet koster flere penge?

Ofte stirrer man sig blind på slutbeløbet. En løst opgave koster eksempelvis 5.000 kr. Er det meget? Den gamle løsning koster jo kun 4.300 kr.

Nu vil vi sætte et regnestykke op. I er en forening med 30 boliger. Altså skal udgiften fordeles mellem 30 glade givere. For den nuværende løsning skal hver bolig punge ud med 143,33 kr. om måneden. For den nye løsning skal der lægges yderligere 23,00 kr. pr. lejlighed. Er du villig til at betale ekstra 23,00 kr. om måneden for en flot, velholdt ejendom, hvor du ikke skal bekymre dig om hvorvidt resultatet er acceptabelt? De fleste vil svare ja!

Er det rimeligt?

Vi kan ikke levere en service som er højere end din nuværende udbyder, og samtidig gøre det for en billigere pris eller som minimum den samme.

Vi glæder os over at vi kan levere kvalitet – hver gang! Derfor er vi ikke altid de billigste. Modsat er vi absolut heller ikke blandt de dyreste. Men de kunder vi har, har vi serviceret i mange år. De glæder sig over resultatet og vi glæder os over loyaliteten.

Hvis du ønsker en god pris på kvalitetsarbejde, så er du velkommen til at ringe. Ring på tlf. 5363 0709 eller benyt kontaktformularen ude til højre.

Vi tales ved!

Kategorier: Diverse