Gårdmand med erfaring

En gårdmands rolle er kommet mere og mere i vælten efterhånden som byfornyelserne har sammenlagt den ene gård efter den anden i Hovedstadsområdet. Men det er også helt forståeligt. Et dejligt udemiljø er med til at gøre sommeren længere, og skaber et dejligt afbræk fra lejlighedens til tider små rum.

Vi har specialiseret os i gårdmandsløsninger. Samarbejdet mellem vores gårdmænd og gartner giver et stærkt resultat, som sørger for at de gårde vi passer, altid viser sig frem fra deres smukkeste sider.

Vi tilbyder løsninger der kan dække den klassiske gårdmandsordning med det dagligevedligehold, eller kombinere både gårdmandsfunktion med gartnerservice.

gaardmand

Hvad laver en gårdmand?

Som regel er en gårdmand ansat af et gårdlaug, der repræsenterer en række foreningers interesser omkring et fælles gårdareal. Her fører han tilsyn med den daglige vedligeholdelse herunder grønne arealer, diverse udefrakommende håndværkere, gårdens materiel, storskrald, dagrenovation mv.

En god gårdmand ved hvad han laver. Det lyder måske logisk, men vores erfaring er, at der ofte er langt i mellem de erfarne gårdmænd, og mange overser derfor en lang række nødvendige, dagligdags vedligeholdelsesopgaver.

Hvad koster en gårdmand?

Prisen er meget varierende. Ved andre opgaver er det muligt at give en vejledende pris ud fra eksempelvis antal opgange, antal beboere og lignende.

Men en prisfastsættelse kan kun ske ved en besigtigelse og en specifik opgavebeskrivelse. Det kræver naturligvis en bestyrelse, der på forhånd ved hvilke opgaver der skal løses. Jo mere specifik en beskrivelse, desto mere nøjagtig pris.

Skal du bruge et godt tilbud?

Som allerede nævnt bygger vores arbejde på erfaring, og det vil du hurtigt opdage, hvis jeres gårdlaug vælger et samarbejde med Glad Ejendomsservice. Så du kan roligt kontakte os på tlf. 5363 0709.

Det er også muligt at udfylde kontaktformularen ude til højre. Så skal vi nok kontakte dig. Vi ser frem til at høre fra dig!