Fliserens – Rens fliserne tilbage til live

En grundig fliserens betyder et farvel til både alger og flisepest. Dermed sikrer du en flot og præsentabel terrasse til sommerens solskinsdage og grillaftener.  Vi arbejder med hedvand, hvilket er en nænsom behandling i modsætning til eksempelvis højtryksrens, som man af branchens udbydere samt gør-det-selv folket ofte tyder til.

Fliserens – Fremgangsmåden hos Glad

Først og fremmest lægger vi ud med en hedvandsrens af dine flisearealer, så du hurtigt ser en stor forskel på den rensede og ikke-rensede belægning.

Derefter sørger vi for at fylde fugerne med fugesand, der både sikrer flisernes stabilitet samt holder uønsket ukrudt væk fra mellemrummene.

Som sidste del af en fliserens algebehandler vi den, så den algevækst der måtte være tilbage bliver helt fjernet.

Efterbehandling af fliser

Ønsker du prikken over i’et tilføjer du også en imprægnering af dine fliser efter fliserens. Det vil gøre fliserne endnu mere modstandsdygtig overfor mos, flisepest og alger.

Som yderligere bonus forlænger det også levetid betydeligt. Hvem ønsker ikke det?

Hvorfor vælge fliserens?

Som privatperson oplever du et betragteligt mere indbydende hjem, hvor glæden ved at byde gæster velkommen bare er dét større. Samtidig er det også en god investering i dine fliser, da det danske vejr ellers kan være hårdt ved dine fliser. Fliserens og efterfølgende behandling vil gøre fliserne mere hårdføre og levedygtige.

Driver du virksomhed, er der ingen tvivl om at du gerne vil præsentere din virksomhed på bedst mulige måde. Æstetikken omkring din ejendom virker som et visitkort overfor potentielle kunder og samarbejdspartnere. En præsentabel ejendom sælger!

Fliserens på abonnement

Hvis du ikke vil bekymre dig om vedligehold af dine flisearealer, kan du tegne et abonnement hos Glad. Èn gang om året kører vi forbi dig og sørger for at behandle dine fliser, så de bevares pæne og kampklare til hvad der måtte komme.

Kontakt os for yderligere information vedrørende abonnementsordning.