Er du klar til en facaderens? Måske er du træt af at kigge på den gamle, algebefængte facade? Flere og flere vælger at gå aktivt ind i kampen mod alger på facader.

Mos, alger og skidt hober sig op over årene og facaden på din ejendom vil tage i mod – om du vil det eller ej. Det er trist at se på, og kan også være meget skadeligt for facaden. Eksempelvis kan det medføre en række følgevirkninger, som er ganske dyre at udbedre.

Varierede rens og behandling

Hos Glad Ejendomsservice findes du forskellige løsningsmodeller. Nogle virksomheder ønsker blot at få algebehandlet facaden og lade regnen klare resten. Dette er naturligvis den mest økonomiske løsning.

Andre, der ønsker et hurtigere og mere synligt resultat, vælger at få facaden renset forud for algebehandlingen. Dette er en klar fordel, da resultatet er synligt med det samme, og det fjerner alt hvad der måtte sidde på facaden af alger og urenheder.

Ønsker du endvidere at sikre dig mod kommende alger, mos etc. kan du også vælge at få facaden imprægneret. Derved vil du mætte overfladen, og sikre at uvedkommende gæster, som eksempelvis algesporer, ikke har mange muligheder for at sætte sig fast og vokse sig større.

Hvorfor vælge facaderens?

Man siger at klæder skaber folk. Det er anerkendt at personer der klæder sig pænt og præsentabelt, oftest får en bedre behandling og agtes højere af andre. Det forholder sig på samme måde med din ejendom.

Hvis du præsenterer din ejendom på bedst mulige måde, eksempelvis ved at holde den pæn og præsentabel, vil det smitte af på andres indstilling til dig og din virksomhed. Naboer, gæster og kunder vil altid danne sig en mening om dig og/eller din virksomhed, ud fra hvordan du præsenterer den. I sidste ende kan der altså være sund fornuft i at skabe det bedst mulige image, da det kan influere på virksomhedens bundlinje.

Som et sidste argument er der også det løbende vedligehold. Er du ligeglad og lader ejendommen stå til, vil det uundgåeligt medføre følgeskader som eksempelvis frostsprængninger, misfarvninger og lignende.

Vælg den bedste løsning: Gør noget ved facaden!