Graffiti har fået endnu en fjende – os!

Desværre forstår mange ikke forskellen på dit og mit. Der er også stor forskel på hvad man anser for at være kunst og hærværk. Graffiti hører ind under denne betegnelse.

I de seneste 30 har graffitihærværk fået et stærkt tag i de danske gader, og desværre medfører det store skader for de ejendomme det rammer, og er en konstant gene for beboere der ikke ønsker deres facade skæmmet.

graffitirens

Samarbejde med CleanTech

CleanTech er en danskejet virksomhed, der er repræsenteret i hele Danmark. De tilbyder blandt andet graffitirens og et stærkt anti-graffitiabonnement.

Nu indgår CleanTech og Glad Ejendomsservice et samarbejde om at sprede anti-graffitiløsninger ud til hele Danmark. Samarbejdet bygger på ønsket om at tilbyde solide løsninger til en yderst fornuftig pris.

Særligt udvalgte produkter og nænsom behandling

Der findes efterhånden mange anti-graffitifirmaer i Danmark. Desværre er det tydeligt, at erfaringen og knowhow omkring nænsom anti-graffitibehandling kræver mere end blot et højtryksanlæg i bilen.

Mange ejendomme er efterladt med ødelagte facader, afmærkninger af graffiti og behov for facaderenovering, for at genoprette det tidligere udseende og modstandsdygtighed overfor vind og vejr samt nye graffitiangreb.

Vi arbejder med varmtvand og nænsomme produkter, hvor vi har valgt at køre en defensiv indstilling til brug af kemi. Derved efterlades facaden ikke udsat og/eller ødelagt.

Priser der er til at forstå

Da CleanTech allerede er repræsenteret i hele Danmark, giver det os mulighed for at tilbyde vores service til yderst konkurrencedygtige priser. Priser på graffitirens kan du bl.a. se her: Priser

Vi mener at et godt samarbejde er et langsigtet samarbejde. Derfor mener vi heller ikke, at indtjeningen skal ske på det første besøg. Vi investerer, så at sige, i jeres ejendom, ved at tilbyde graffitirens til en pris, hvor I får lyst til at ringe til os igen. Sammenholdt med stærke løsninger mener vi, at det vil være en fordel for alle parter.

Vi ser frem til dette nye samarbejde!

Kategorier: Nyheder