Vi tilbyder ejendomsservice i Valby, der bygger på solid erfaring og knowhow. Valby er blevet mange københavneres favorit, hvor du samtidig med at være en del af det københavnske byliv også kan trække dig tilbage og finde et finde et fristed.

Ejendomsservice skal derfor også afspejle de forskelle der er i opgaver og behov fra område til område.

Vicevært Valby

Vi har udført ejendomsservice som viceværter i hele Hovedstadsområdet siden 2006. Hver uge udfører vi også opgaver på vores kunders ejendomme i Valby.

Valbys store variation fra den rå, uplejede boligblok til de polerede facader kræver en god vicevært, der kan holde hånd i hanke med alle aspekter af en ejendoms vedligeholdelseskrav og beboernes ønsker.

Vi tilbyder hele pakken. Den store viceværtordning, hvor vi sørger for alle opgaver på ejendommen inklusive døgnvagt, til mindre delopgaver som eksempelvis trappevask eller varmemesterrolle.

ejendomsservice-valby

Vi servicerer både privat og erhverv

Igennem årene har vi serviceret både private foreninger, virksomheder og offentlige institutioner. Derfor har vi også opbygget en bred erfaring med forskellige typer af opgaver, hvad enten det drejer sig om indvendigt vedligehold eller vedligehold af større grønne anlæg, tilsyn med erhvervsområder og meget mere. Uanset opgaven har vi både knowhow og mandskab til at løse den.

Et tilbud tager kun 10-15 minutter

I dag holder mange bestyrelser og virksomhedsejere sig tilbage fra at indhente et tilbud, da de frygter det vil medføre et stort tidsforbrug. Men vi har kun brug for en hurtig besigtigelse af ejendommen samt en liste over de opgaver I ønsker udført. Så klarer vi hurtigt et tilbud I kan tage op til vurdering.

Tilbuddet kan du bruge såfremt du er utilfreds med nuværende serviceudbyder eller blot ønsker at tjekke op på om nuværende løsning kan optimeres yderligere i forhold til branchens udbud.

Ønsker du et uforpligtende tilbud? Kontakt os i dag på tlf. 5363 0709 eller udfyld kontaktformularen her på siden.