Ejendomsservice i Taastrup spænder vidt. Fra villakvartererne over større handelsområder til industriområder og boligblokke.

Motorvejsnettet sætter sit tydelige præg på kommunen, og betyder store, daglige trafikale udfordringer og derfor også mange gæster i området. Vi tilbyder alt fra daglig til månedligt vedligehold i hele Taastrup.

Vi går ind for faste medarbejdere på de enkelte ejendomme, så viceværten bliver godt kendt med ejendommen, og beboerne bliver bekendt med viceværten. Det mener vi, sikrer en høj kvalitet med de daglige opgaver.

ejendomsservice-taastrup

Vicevært Taastrup

Glad Ejendomsservice blev i 2006 oprettet under navnet Holmblads, men siden da er der sket meget i vores lille virksomhed. Udover navneskiftet tæller vi i dag mere end 100 års erfaringer fra branchen fordelt på vores medarbejdere, og vi servicerer dagligt tusinder af private og virksomheder.

Vi tilbyder løsninger til såvel små som store boligforeninger, virksomheder samt institutioner. Så uanset hvilke behov I måtte have, kan vi hjælpe. Vi har en bred erfaring og kompetent personale til rådighed, både hvad angår de klassiske viceværtopgaver samt de mere tekniske som især nyere ejendomme byder på. Her kan vi eksempelvis nævne løbende tjek af ABA og AVS-anlæg.

Foruden egne kompetencer samarbejder vi med kompetente samarbejdspartnere. Her kan vi eksempelvis nævne Schønemanns VVS, der hver måned gennemgår ejendommens fyrrum og aflægger fuld rapport, som en fast del af alle vores viceværtordninger. Det højner kvaliteten af det udførte arbejde.

Vil du have et tilbud på ejendomsservice?

Det kan være svært at finde en stabil vicevært, som man kan regne med. Hvis du er bosiddende i Taastrup, og ønsker et godt tilbud på ejendomsservice hos en pålidelige samarbejdspartner, står vi gerne til rådighed.

Et tilbud på ejendommens opgaver er både gratis og uforpligtende!

Udfyld blot formularen her på siden, og så tager vi kontakt til jer. Du kan også vælge at kontakte os med det samme på tlf. 5363 0709. Vi glæder os til at høre fra dig!