Ejendomsservice i Sydhavnen er blevet en mere fremtrædende faktor i de senere år, efterhånden som Sydhavnens popularitet blandt tilflyttere er øget. Det har naturligvis medført, at flere ejendomme bygges og renoveres, flere beboere kommer til og nye serviceopgaver udbydes.

Vi har mange års erfaring i at varetage ejendomsservice for både små som store ejendomme upåagtet ejendommens alder og stand. Vi har eksempelvis uddannede driftsansvarlige for ABA og AVS-anlæg i virksomheden.

Vicevært Sydhavnen

Glad Ejendomsservice udfører allerede opgaver for en række ejendomme i området, vi har flere medarbejdere der hver dag er passerer bydelen. Det betyder, at vi altid har kort til at løse en akut opgave, når den opstår.

Sydhavnen byder på mange interessante udfordringer, og vi er godt klædt på til at påtage os dem der måtte komme.

ejendomsservice-sydhavnen

Ejendomsservice Sydhavnen – privat og erhverv

Vi har en bred erfaring med både private og erhverv, sågar også det offentlige. Vi ved, at der er forskel på behovet på kryds af eksempelvis beboelsesejendomme og industrivirksomheder, og vi tilpasser derfor også vores ydelser derefter.

Uanset om jeres behov omfatter indendørs eller udendørs vedligehold, har vi redskaberne og medarbejderne der matcher opgaverne. Vi har samlet over 100 års erfaring fra servicebranchen blandt vores medarbejdere, og det kan komme dig til gode.

Et nyt tilbud tager kun 10-15 minutter

Nogle tror fejlagtigt at et tilbud fra en ejendomsservicevirksomhed kræver et stort stykke arbejde. For at kunne give jer et godt tilbud har vi kun bruge for en liste over opgaver samt en hurtig besigtigelse af jeres ejendom. Du har altid tilbuddet inden for en uge.

Tilbuddet kan du bruge såfremt du er utilfreds med nuværende serviceudbyder eller til at tjekke om prisen på jeres nuværende aftale nu også er markedsdikteret.

Ønsker du et uforpligtende tilbud? Kontakt os i dag på tlf. 5363 0709 eller udfyld kontaktformularen her på siden.