Ejendomsservice i Solrød kræver mere end blot en vicevært med en spand vand. Vi har udført ejendomsservice i hele København siden 2006, og vi har også arbejdet i Solrød siden 2014. Vi er klædt på til at løse alle typer af opgaver.

Vi er en moderne ejendomsservicevirksomhed, der lever af at efterlade en flot og velholdt ejendom. Vi kan løse alle klassiske viceværtopgaver, men vi har valgt at opdatere vores servicevifte til også at tilbyde mere moderne ydelser.

Vi bestræber os på at holde et højt kvalitetsniveau. Det er uanset om kontrakten er underskrevet sidste måned eller for 10 år siden. Det sikrer vi blandt andet ved at vælge kompetente medarbejdere, der kan lide hvad de laver og sætter faglig stolthed højt.

ejendomsservice-solroed-strand

Vicevært Solrød

På mange områder er vi også en klassisk ejendomsservicevirksomhed. Derfor tilbyder vi også de samme løsninger som alle andre. Alt fra aflæsning af måleenheder til trappevask over viceværter med døgnvagt.

Vi tilbyder dog lidt ekstra. I stedet for en klassisk kost til fejning af trapper, bruger vi rygstøvsuger med Hepa-filter. Det giver et flottere resultat, og en renere opgang – også for allergikere. I stedet for en traditionel rundmoppe der vrides i en gulvspand for hver etage, bruger vi fladmopper med vand i stangen, så hele opgangen vaskes i rent vand.

Indhent et tilbud på ejendomsservice

Vi mener, at vi kan gøre en forskel. Derfor er vi også i branchen. Vi kigger meget gerne forbi, og giver jer et godt tilbud. Så kan vi sammen se på hvilke løsninger der vil fungere bedst på jeres ejendom.

I betaler aldrig for ydelser I ikke bruger. Vi tilpasser vores aftaler med de enkelte ejendomme, så det matcher behov og ønsker.

Ønsker du et uforpligtende tilbud? Kontakt os i dag på tlf. 5363 0709 eller udfyld kontaktformularen her på siden.