Søger du en stabil vicevært til din ejendom? Ønsker du en lokal spiller på markedet? Med vores placering på Søborg Hovedgade, er vi altid lige i nærheden.

Vi har samlet mere end 100 års erfaring fra branchen blandt vores medarbejdere, og den erfaring kan du få del i.

Vicevært til hele Søborg

Vi har eksisteret siden 2006, og har i dag en stor mængde ejendomme i hele Storkøbenhavn vi passer til hverdag. Vi er selvfølgelig også i Søborgområdet.

Søborg har været under konstant forandring igennem en årrække, og vi har tilpasset vores servicevifte til at omfavne alle typer af ejendomme.

Vi tilbyder nemlig hele pakken. Ud fra jeres behov skræddersyr vi en løsning der matcher jeres behov, og vi tilpasser efterfølgende ydelserne, hvis I på et senere tidspunkt vil ønske at tilføje eller ændre opgaver.

ejendomsservice-soeborg

Vi servicerer både privat og erhverv

Hvad enten du er bestyrelsesmedlem i en boligforening eller ejer af en virksomhed, kan du trygt ringe til os. Vi har stor erfaring i alle typer af opgaver, uanset om der er tale om erhverv eller privat.

Efter en årrække i branchen har vi efterhånden stødt på alle forhindringer der løbende dukker op, men når der opstår et nyt, er vi hurtige til at finde en holdbar løsning til næste gang.

Et tilbud tager kun 10-15 minutter

Kræver det meget at indhente et nyt tilbud på ejendomsservice? Nej. Det tager ganske kort tid at besigtige en ejendom, men når vi har gjort det, kan vi give jer et præcist bud på de opgaver der matcher jeres behov. Med et friskt tilbud i hånden kan du nemt komme videre med vurdering af jeres nuværende aftale.

Ønsker du et uforpligtende tilbud? Kontakt os i dag på tlf. 5363 0709 eller udfyld kontaktformularen her på siden.