Ejendomsservice på Sluseholmen kræver mere end blot en vicevært med en spand vand. Vi har udført ejendomsservice i hele København siden 2006, og vi er klædt på til at løse alle typer af opgaver.

Vi er en moderne ejendomsservicevirksomhed, der lever af at efterlade en flot og velholdt ejendom. Vi kan løse alle klassiske viceværtopgaver, men vi har også valgt at følge med tiden og eksempelvis tilbyde tilsyn med automatiske brandalarm- og sprinkleranlæg.

For os har det stor betydning, at de aftaler vi har indgået, også holdes en måned, ti måneder og ti år efter en kontrakt er underskrevet. Det sikrer vi blandt andet ved at vælge kompetente medarbejdere, der kan lide hvad de laver og sætter faglig stolthed højt.

ejendomsservice-sluseholmen

Vicevært Sluseholmen

På mange områder er vi også en klassisk ejendomsservicevirksomhed. Derfor tilbyder vi også de samme løsninger som alle andre. Alt fra aflæsning af måleenheder til trappevask over viceværter med døgnvagt.

Vi tilbyder dog lidt ekstra. Hvor mange stadigvæk rengør trappeopgange med kost og rundmoppe, har vi valgt en nyere løsning, så gulve støvsuges og derefter vaskes med rent vand via en fladmoppe med vand i stangen. Det betyder, at vi aldrig dypper en moppe i beskidt vand, men hele tiden vasker i rent vand. Det kan ses! Alene støvsugningen forud for trappevasken gør en stor forskel frem for traditionel fejning.

Indhent et tilbud på ejendomsservice

Vi mener, at vi kan gøre en forskel. Derfor er vi også i branchen. Vi kigger meget gerne forbi, og giver jer et godt tilbud. Så kan vi sammen se på hvilke løsninger der vil fungere bedst på jeres ejendom.

I betaler aldrig for ydelser I ikke bruger. Vi tilpasser vores aftaler med de enkelte ejendomme, så det matcher behov og ønsker.

Ønsker du et uforpligtende tilbud? Kontakt os i dag på tlf. 5363 0709 eller udfyld kontaktformularen her på siden.