Ejendomsservice Roskilde

Har du også brug for professionel assistance til at vedligeholde din ejendom? Glad Ejendomsservice tilbyder en samlet løsning, hvor du kan til- eller fravælge de opgaver du ønsker udført.

Vi har serviceret faste ejendomme siden 2006, og vi glæder os over at vi hvert år ser flere komme til. Vi vil også gerne tilbyde dig at lære os at kende.

For os er ejendomsservice mere end blot at dukke op med en moppe og en spand, og derefter kalde sig for vicevært. Vi ved at korrekt vedligehold af ejendomme kræver erfaring og knowhow. Derfor tilbyder vi kun den løsning, der dækker behovet for lige netop dig.

ejendomsservice-roskilde

Hvem er Glads kunder?

Vi servicerer hovedsageligt boligforeninger. Der er tale om andels-, ejer- og lejeforeninger. Vi kender udfordringer for de enkelte foreningsformer, og vi er vant til at løse de problemer der dukker op hurtigt og effektivt.

Vi har dog også grundejerforeninger, virksomheder og kommunale ejendomme, så hver uge eller måned serviceres inden for inden for indedørs og udendørs vedligehold.

Hvad tilbyder Glad?

Vi tilbyder en lang række former for løbende ren- og vedligehold samt pasning af grønne arealer. Herudover påtager vi os også forskellige inspektøropgaver, såsom tilsyn med håndværkere, flyttesyn og deslige.

Vi er ved telefonen – døgnet rundt. Skulle uheldet være ude, er vi også at fange på telefonen uden for almindelige dagtimer. Med vores døgnvagtstelefon er der kort vej til hjælpen, når først det brænder på.

Uforpligtende tilbud gives

Det koster jeg ikke noget at få et besøg af os. Vi kører gerne forbi, og besigtiger jeres ejendom gratis. Det vil give jer muligheden for at få et uforpligtende bud på de opgaver der skal udføres på ejendommen, eller få et pristjek om jeres nuværende omkostninger modsvarer markedsprisen.

Vi kan kontaktes på alle hverdage via tlf. 5363 0709 eller blot ved at udfylde kontaktformularen her på siden – så skal vi nok tage kontakt til dig. Vi ser frem til at høre fra dig!