Ejendomsservice Næstved

Glad Ejendomsservice er også at finde i Næstved. Med lokale folk er vi altid i nærheden, så du kan trygt overlade ansvaret for jeres ejendom til os.

Vi har siden 2006 udført fast service på mere end 100 forskellige ejendomme på Sjælland, og hver måned kommer flere til. Vi lægger vægt på faste aftaler og god, ligefrem kommunikation, så vi og vores kunder til hver en tid ved hvor vi har hinanden.

ejendomsservice-naestved

Hvad tilbyder Glad Ejendomsservice?

Vi er en allround servicevirksomhed, der kan tilbyde hele pakken når der kommer til ejendomsservice. Vi kan tilbyde alt fra viceværtordning med døgnvagt til løbende trappevask og vedligehold af udenomsarealer. Så hvad enten vi taler forår, sommer, efterår eller vinter, kan I roligt entrere med os.

De klassiske opgaver indenfor vores servicefag er naturligvis viceværtordning, gårdmandsordning og vedligehold af fællesområder såsom trappeopgange, fortove, vaskerier og grønne områder.

Med mange års erfaring har vi opbygget et solidt kendskab til de udfordringer der typisk opstår, når flere beboere driver deres ejendom sammen. Af samme grund møder vi sjældent en udfordring vi ikke kan rykke hurtigt på. En hurtig reaktion medfører også at de ejendomme vi servicerer ofte slipper for følgeskader af defekter, der kunne have udviklet sig til noget større. Det kunne være tæring af rør i kælder og fyrrum, fugtophobning i facader, sokler og deslige.

Et tilbud koster jer ikke noget…

Vi tilbyder gerne at besigtige jeres ejendom, og give et tilbud på hvad det vil koste at have os til at passe jeres ejendom. Det tager typisk 15-20 minutter at danne et samlet overblik over en ejendom, og derefter modtager I et gratis og uforpligtende tilbud på det arbejde I ønsker foretaget.

Et tilbud kan gives både hvis I seriøst overvejet at skifte jeres nuværende udbyder af ejendomsservice, eller hvis I blot ønsker at se om nuværende udbyder matcher markedsprisen for området.

I er velkommen til at kontakte os. Benyt blot kontaktformularen eller ring med det samme på tlf. 5363 0709.

Søger du en lokal vinduespudser, kan du med fordel besøge denne hjemmeside: Vinduespudser Næstved