Ejendomsservice Sjælland

Ejendomsservice på Sjælland varierer ualmindeligt meget, afhængigt af om du befinder dig i en mindre by eller i pulserende storby som København. Efter at have tilbudt ejendomsservice i københavn siden 2006, rykkede Glad også ud i de lidt mindre byer på Sjælland fra 1. januar 2018.

Vi mener, at det er vigtigt at levere serviceydelser fra lokale, hvorfor vi kun opretter afdelinger i de byer, hvor vi har lokale medarbejdere bosiddende eller som minimum i umiddelbar nærhed. Derfor vil listen herunder også kun udvide sig, når vi mener, at vi kan levere stabil ejendomsservice i dit nærområde.

Ejendomsservice fra by til by

Du kan læse mere om hvad vi kan tilbyde i dit nærmiljø ved at vælge din by herunder:

Vi løser naturligvis også lignende opgaver i byområderne i nærområderne, så du er velkommen til at kontakte os for at høre nærmere, også selvom du ikke er bosiddende i én af de nævnte byer.

ejendomsservice-sjaelland

360 graders ejendomsservice

Når du indgår en aftale med Glad Ejendomsservice, får du en virksomhed der tilbyder en omfattende servicevifte inden for faget. Uanset om du bor i en lille eller større ejendom, om der er tale om vedligehold af inden- eller udendørsarealer, om I har brug for døgnvagt eller ej, så kan vi udføre samtlige opgaver.

Der er mange fordele ved at samle flere opgaver under samme serviceudbyder. Ud over at der naturligvis kan være penge at spare, kan du også sikre dig en gennemgående kvalitet med alt arbejde der udføres på din ejendom. Om man vil det eller ej, er det også bare nemmere kun at huske ét telefonnummer og navnet på én leverandør, frem for en række forskellige virksomheders.

Vi tilbyder gerne at kigge forbi din ejendom og give et uforpligtende tilbud. Giv os et kald på tlf. 5363 0709 eller udfyld kontaktformularen her på siden – så skal vi nok kontakte dig.