Ejendomsservice i Rødovre byder på mange forskelligartede opgaver afhængigt af hvilket område, man befinder sig i. Vi er klædt på at til at løse dem alle.

Fra knudepunktet omkring Rødovre Centrum, over boligblokke til industriområder og villakvarterer, udgør Rødovre en bred vifte af muligheder, der kan appellerer til alle – fra børnefamilier til livsnydere.

Vicevært til hele Rødovre

Uanset hvilken ejendomstype du repræsenterer, kan du trygt ringe til Glad Ejendomsservice. Siden 2006 har vi serviceret hundredevis af større ejendomme, både erhverv, institutioner og boligforeninger, foruden tusinder af mindre, private boliger.

Med mange års erfaring har vi efterhånden samlet os en bred viden inden for faget, hvilket gør os i stand til at løse de opgaver der måtte være, og de spændende udfordringer der altid dukker op løbende.

ejendomsservice-roedovre

Bred servicevifte

Glad Ejendomsservice tilbyder mere end bare trappevask og vinduespudsning. Fra teknisk knowhow som eksempelvis Tilsyn med automatiske brandalarm- og sprinkleranlæg over døgnvagt til dagligdagens små, nødvendige forbedringer som eksempelvis udskiftning af dørpumpe, tilsyn med ejendommes helbredstilstand etc., kan du få det hele hos Glad.

Det betyder, at du kan finde én alsidig servicepartner, frem for en række forskellige. Endvidere kan du samle denne løsning i en viceværtpakke, der giver dig overblik over de faste udgifter.

Få et tilbud på ejendomsservice

Mange forbinder tilbudsgivning med lange forhandlinger og timevis af rundvisninger på ejendommen. Men sådan bør det ikke være. Vi tilbyder en kort gennemgang af din ejendom, hvor 10-15 minutter er alt der behøves.

Vi har typisk nogle enkelte spørgsmål til jeres behov, og rådgiver også om den mest optimale løsning til prisen i forhold til ejendommens tilstand og behov.

Du er velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar ved telefonerne på tlf. 536 0709 samt ved e-mailen. Udfyld blot kontaktformularen. Så tager vi kontakt til dig.

Vi glæder os til at høre fra dig!