Ejendomsservice i Ørestaden kræver mere end blot en vicevært med en spand vand. Vi har udført ejendomsservice i hele København siden 2006, og vi er klædt på til at løse alle typer og størrelser af opgaver.

Vi er en moderne ejendomsservicevirksomhed, der lever af at efterlade en flot og velholdt ejendom. Vi kan løse alle klassiske viceværtopgaver, men vi har også valgt at følge med tiden og eksempelvis tilbyde tilsyn med automatiske brandalarm- og sprinkleranlæg.

Vi knokler for at levere samme, høje kvalitet måned efter måned, år efter år. Det sikrer vi blandt andet ved at udvælge dygtige medarbejdere, der kan lide hvad de laver og sætter den faglige stolthed højt.

ejendomsservice-oerestaden

Vicevært Ørestaden

På mange områder er vi også en typisk ejendomsservicevirksomhed. Derfor tilbyder vi også de samme løsninger som alle andre. Alt fra justering af dørpumper over trappevask til viceværter med døgnvagt.

Vi tilbyder dog også lidt ekstra. Hvor mange stadigvæk rengør trappeopgange med kost og rundmoppe, har vi valgt en moderne løsning, så gulve støvsuges og derefter vaskes med rent vand via en fladmoppe med vand i stangen. Derved undgår vi at vride moppen i beskidt vand, og vores medarbejdere slæber ikke tunge vandspande til 5. sal. Resultatet er tydeligt! Alene støvsugningen forud for trappevasken gør en stor forskel frem for traditionel fejning.

Indhent et tilbud på ejendomsservice

Vi mener, at vi kan gøre en forskel. Derfor er vi også i branchen. Vi kigger meget gerne forbi, og giver jer et godt tilbud. Så kan vi sammen se på hvilke løsninger der vil fungere bedst på jeres ejendom.

I betaler aldrig for ydelser I ikke har behov for. Vi tilpasser vores aftaler med de enkelte ejendomme, så det matcher behov og ønsker.

Ønsker du et uforpligtende tilbud? Kontakt os i dag på tlf. 5363 0709 eller udfyld kontaktformularen her på siden.