De senere år har budt på en enorm opblomstring i Københavns nordlige havneområde, og det har også betydet helt nye krav til virksomheder der tilbyder ejendomsservice i Nordhavn. Hvor der tidligere var tale om et udpræget industriområde, finder man i dag topmoderne beboelsesejendomme der spænder vidt arkitektonisk og i nødvendigt vedligehold.

Vicevært til hele Nordhavn

Vi har eksisteret siden 2006, og har i dag en stor mængde ejendomme i hele Storkøbenhavn vi passer til hverdag. Vi er også i Nordhavns-området.

ejendomsservice-nordhavn

Hvad enten I søger den klassiske vicevært der varetager ”hele pakken” på ejendommen, eller blot er på udkig efter delløsninger som eksempelvis trappevask eller tjek af ABA- og AVS-anlæg, så kan I trygt ringe til Glad Ejendomsservice.

Vi tilbyder nemlig hele pakken. Ud fra jeres behov skræddersyr vi en løsning der matcher jeres behov, og vi kan efterfølgende tilpasse ydelserne, hvis I på et senere tidspunkt vil ønske at tilføje eller ændre opgaver.

Vi servicerer både privat og erhverv

Hvad enten du er bestyrelsesmedlem i en boligforening eller ejer af en virksomhed, kan du trygt ringe til os. Vi har stor erfaring i alle typer af løsninger, både når der er tale om privat og erhverv.

Efter en årrække i branchen har vi efterhånden stødt på alle forhindringer der kan dukke op, men når der opstår et nyt, er vi hurtige til at finde en holdbar løsning til næste gang.

Et tilbud tager kun 10-15 minutter

Er det forbundet med omfattende arbejde at indhente et nyt tilbud? Nej. Det tager ganske kort tid at besigtige en ejendom, men når vi har gjort det, kan vi give jer et præcist bud på de opgaver I ønsker løst.

Med et tilbud i hånden kan du nemt komme videre med vurdering af jeres nuværende aftale. Er prisen i orden eller kunne det trænge til en justering? Eller er kvaliteten for nuværende udbyder simpelthen så lav, at en udskiftning er nødvendig?

Ønsker du et uforpligtende tilbud? Kontakt os i dag på tlf. 5363 0709 eller udfyld kontaktformularen her på siden.