Vi tilbyder ejendomsservice i Lyngby, der bygger på solid erfaring og knowhow. Lyngby er en lille oase inden den pulserende storby rammer. Ejendomsservice i henholdsvis Lyngby og København er derfor også differentieret, til trods for at det naturligvis indeholder mange af de samme arbejdsopgaver.

Vicevært til hele Lyngby

Vi har udført ejendomsservice som viceværter i hele Hovedstadsområdet siden 2006. Hver uge udfører vi også opgaver på vores kunders ejendomme i Kgs. Lyngby.

Modsat København er ejendommene i Lyngby oftest mindre og mere velplejede i alle facetter, og det kræver en god vicevært, der kan holde hånd i hanke med alle aspekter af en ejendoms vedligeholdelseskrav og beboernes ønsker.

Vi tilbyder hele pakken. Den store viceværtordning, hvor vi sørger for alle opgaver på ejendommen inklusive døgnvagt, til mindre delopgaver som eksempelvis trappevask eller varmemesterrolle.

ejendomsservice-lyngby

Vi servicerer både privat og erhverv

Igennem årene har vi serviceret både private foreninger, virksomheder og offentlige institutioner. Derfor har vi også opbygget en bred erfaring med forskellige typer af opgaver, hvad enten det drejer sig om indvendigt vedligehold eller vedligehold af større grønne anlæg, tilsyn med erhvervsområder og meget mere. Uanset opgaven har vi værktøjet og mandskabet til at løse den.

Et tilbud tager kun 10-15 minutter

Vi ved at flere bestyrelser og virksomhedsejere holder sig tilbage fra at hente et alternativt tilbud ind til deres nuværende aftale, da de forbinder det med et større tidsforbrug. Men vi har kun brug for en hurtig besigtigelse af ejendommen samt en liste over de opgaver I ønsker udført. Så sørger vi for at gøre et tilbud klar, som I derefter kan vurdere på.

Tilbuddet kan du bruge såfremt du er utilfreds med nuværende serviceudbyder eller til at tjekke om prisen på jeres eksisterende aftale nu også er rimelig i forhold til resten af branchen.

Ønsker du et uforpligtende tilbud? Kontakt os i dag på tlf. 5363 0709 eller udfyld kontaktformularen her på siden.