Ejendomsservice i Køge er blevet en mere fremtrædende faktor i de senere år, efterhånden som Køge popularitet blandt tilflyttere er øget. Det medfører naturligt, at flere ejendomme opføres, flere beboere kommer til og flere serviceopgaver udbydes.

Vi har mange års erfaring i at varetage ejendomsservice for såvel små som store ejendomme upåagtet ejendommens alder. Vi har eksempelvis også uddannede driftsansvarlige for ABA og AVS-anlæg i virksomheden.

Vi er i området hver dag

Glad Ejendomsservice udfører allerede opgaver for en række ejendomme i området, og vi har medarbejdere der er bosiddende i umiddelbar nærhed af Køge. Det har betydet, at vi har mulighed for at tage ekstra opgaver på os, eksempelvis i begyndelsen eller slutningen af en arbejdsdag, når der har været behov for det, da vi ikke på samme måde har været dybt afhængige af myldretrafikken.

ejendomsservice-koege

Vi servicerer både privat og erhverv

Vi har en bred erfaring med både private og erhverv, sågar også det offentlige. Vi ved, at der er forskel på behovet på tværs af eksempelvis beboelsesejendomme og industrivirksomheder, og derfor tilpasser vi også vores ydelser derefter.

Hvad enten jeres behov omhandler indendørs eller udendørs vedligehold, har vi redskaberne og medarbejderne der matcher opgaverne. Vi har samlet mere end 100 års erfaring fra servicebranchen blandt vores personale, og det kan komme dig til gode.

Et tilbud tager kun 10-15 minutter

Nogle tror fejlagtigt at et tilbud fra en ejendomsservicevirksomhed kræver et stort stykke arbejde. For at kunne give jer et godt tilbud har vi kun bruge for en liste over opgaver samt en hurtig besigtigelse af jeres ejendom. Du har altid tilbuddet inden for en uge.

Tilbuddet kan du bruge såfremt du er utilfreds med nuværende serviceudbyder eller til at tjekke om prisen på jeres nuværende aftale nu også er markedsdikteret.

Ønsker du et uforpligtende tilbud? Kontakt os i dag på tlf. 5363 0709 eller udfyld kontaktformularen her på siden.