Ejendomsservice på Vesterbro kan sammenfattes i at være lokal med de lokale. En god vicevært kender området, og hvilke forskelligartede opgaver man kan møde.

Ejendomsservice Vesterbro – præget af eksterne forhold

Det er ingen hemmelighed, at ejendomsservice på Vesterbro indeholder de samme opgaver som i resten af København.

Selvfølgelig skal der udføres trappevask, selvfølgelig skal en vicevært være til at få fat på, og selvfølgelig er ejendomsservice bare ejendomsservice. Og dog…

Visse områder af Vesterbro er ekstra populære, og særligt weekender byder på mange besøgende i gaderne. Det medfører naturligvis ekstra affald på fortove, så hvornår skal gaderne fejes? Mandag! Hvem har lyst til at se det ligge og flyde i flere dage?

Vi har i de seneste 10 år leveret ejendomsservice til hele København. Også ejendomsservice på Vesterbro. Vi er klædt på til alle typer af opgaver, og tilpasser vores ruter efter hvornår ejendommene reelt set har behov for ejendomsservice.

ejendomsservice-vesterbro

Ejendomsservice til hele Vesterbro

Er der forskel på kunder? Ja. I hvert fald hvis man fokuserer på behovene på den enkelte ejendom. Derfor skræddersyer vi alle vore tilbud fra kunde til kunde. Prisen fra opgave til opgave er naturligvis de samme.

Hvis der er forskel på kunderne, er der så også forskel på serviceniveauet fra kunde til kunde? Nej, vi skelner ikke mellem kunderne afhængigt af engagementet hos Glad Ejendomsservice. Alle serviceres med samme høje standard.

Specialiseret i udsatte områder

Enkelte områder på Vesterbro er særligt udsat grundet kriminalitet og narkohandel. Det har vi, hos Glad Ejendomsservice, specialiseret os i. Vi sørger for ekstra eftersyn på dørpumper, så yderdøre altid lukker til, vi opsætter bokse til nåle fra narkomaner (så de ikke ligger og flyder i gaderne til fare for ejendommens børn og husdyr), vi sørger for hurtig reparation af itugået glas mv.

Ejendomsservice Vesterbro kan byde på mange anderledes udfordringer, men i Glad Ejendomsservice får du en stabil serviceleverandør, der er klædt på til at imødegå alle udfordringer.

Ring i dag på tlf. 5363 0709 eller udfyld boksen nedenfor.

Husk at du mærker forskellen allerede fra dag 1!

    Dit navn (skal udfyldes)

    Din e-mail (skal udfyldes)

    Dit telefonnr. (skal udfyldes)