Ejendomsservice i Vanløse

Ejendomsservice i Vanløse byder på mange spændende udfordringer. Vi ved det. Vi har nemlig viceværter boende i bydelen! Centreret omkring Vanløse Torv og Jernbane Allé skyder en bydel op, der, hvis det var en separat by, er på størrelse med større danske byer såsom Viborg og Fredericia.

Optimér jeres løsninger hvor det er muligt

Vi ved, hvad vi kan. En sådan udtalelse bryder janteloven sig naturligvis ikke om, men i og med vi nu har eksisteret i mange år, kan vi nu dække alle behov der måtte opstå.

ejendomsservice-vanloese

Sammen med en fleksibel og skræddersyet løsning tilbyder vi også en række forslag til optimering af jeres ejendomsservice, når I skifter til Glad Ejendomsservice. Vi sætter pris på glade kunder, og derfor foreslår vi også forskellige punkter hvor der kan optimeres, og om muligt spares penge på den samlede løsning.

Ejendomsservice i Vanløse – Ønsker I et tilbud?

Det er hurtigt og nemt at indhente et tilbud fra Glad Ejendomsservice. Det tager os cirka 15 minutter at besigtige jeres ejendom, og stille de nødvendige spørgsmål. Spørgsmålene kan typisk besvares af foreningens formand eller andet bestyrelsesmedlem. Hav eventuelt et eksempel på den nuværende kontrakt med, så vi sikrer os, at alle behov bliver gennemgået.

Derefter tager vi tilbage på kontoret og beregner et godt tilbud på ejendomsservice til jer. I har det inden for få dage!

Hvad indebærer ejendomsservice?

Vi har valgt at beskrive vores produktvifte på disse to sider, hvor du kan læse meget mere:

Ejendomsservice København og Vicevært

Skulle der opstå yderligere spørgsmål, er du altid meget velkommen til at ringe på tlf. 5363 0709 – det koster ikke noget at spørge! Ønsker du en besigtigelse af ejendommen, kan du blot udfylde nedenstående kontaktformular, og så bliver du ringet op af én af vores flinke viceværter.

Vi ser frem til at høre fra dig!

    Dit navn (skal udfyldes)

    Din e-mail (skal udfyldes)

    Dit telefonnr. (skal udfyldes)