Ejendomsservice Østerbro

Østerbro er et dejligt område, der byder på et væld af forskellige små områder, og dermed også på mange forskelligartede opgaver når det kommer til ejendomsservice.

Der er løbet meget vand igennem åen siden Østerbro for første gange begyndte at skyde op som en separat bydel. Nu byder bydelen på alt fra moderne byggerier til flotte, æstetiske ejendomme.

Det forstår vi hos Glad Ejendomsservice, og derfor tilpasser vi vores aftaler fra kunde til kunde. Vi tilbyder naturligvis de samme produkter, og de samme gode priser til alle, men der er stadig rum for variation, når det kommer til den endelige aftale.

ejendomsservice-oesterbro

Vi har nu sørget for en række ejendomme på Østerbro siden 2006, og det er vi meget glade for. Området er dejligt, og vores kunder er glade og imødekommende.

Mærk forskellen fra dag 1 med lokal ejendomsservice

Vi har haft til huse på Østerbro i 10 år, indtil vi voksede ud af vores lokaler. I den tid opbyggede vi en solid portefølje i bydelen, hvor vi dagligt servicerer en række ejendomme. Det gør, at vi altid kan være hurtigt til stede, når uheldet er ude. Eksempelvis kan vi nævne det store skybrud i 2011, hvor vi kort efter de første oversvømmelser var konstateret, havde bestilt vandskadeservice til de første ejendomme.

Hvad kan vi tilbyde dig, spørger du måske? Vi kan tilbyde smilende viceværter, der strækker sig langt for at få glade kunder. Vi sætter pris på vores arbejde, og sætter vores faglige stolthed højt. Det medfører, at vi altid efterlader ejendommene i en sådan stand, at vi selv har lyst til at bo der. Det mener vi, er den rigtige måde at gøre det på.

Er du interesseret i at høre mere? Så lad os kontakte dig for en uforpligtende snak. Du skal blot udfylde formularen her på siden, og så er du et skridt nærmere et godt tilbud på ejendomsservice. Du er naturligvis også velkommen til at ringe direkte. Kontakt os på tlf. 5363 0709.

    Dit navn (skal udfyldes)

    Din e-mail (skal udfyldes)

    Dit telefonnr. (skal udfyldes)