Ejendomsservice på Nørrebro kræver mere end blot en vicevært med en spand vand. Vi har udført ejendomsservice i hele København siden 2006, og vi er klædt på til at løse alle typer af opgaver.

Vi er en klassisk ejendomsservicevirksomhed, der lever af at efterlade en flot og velholdt ejendom. Det betyder dog ikke, at vi ikke skiller os ud fra andre virksomheder. Vi har nogle nøgleord, der betyder meget for vores arbejde:

  1. Faglig stolthed
  2. Hellere i dag end i morgen
  3. Faste aftaler

Vi bryder os ikke om, når samarbejdspartnere udsætter opgaverne, de har lovet at udføre. Af samme grund forventer vi heller ikke, at vores kunder er tilfredse med os, hvis vi udsætter vores opgaver.

ejendomsservice-noerrebro

Vicevært Nørrebro

Som allerede nævnt er vi en klassisk ejendomsservicevirksomhed. Derfor tilbyder vi også de samme løsninger som alle andre. Alt fra aflæsning af måleenheder til trappevask over viceværter med døgnvagt.

Vi tilbyder dog lidt ekstra. Hovedopgaven i de fleste løsninger vi tilbyder inden for ejendomsservice på Nørrebro, er naturligvis trappevask. Vi tilbyder at støvsuge alle trappeopgange, såfremt der er en stikkontakt i opgangen. Derved er det muligt at holde opgangene pænere, da spindelvæv og skidt i vindueskarmene fjernes hver uge – uden merpris! Jeres ejendom kommer til at stå flot og indbydende året rundt.

Tilbud afgives uforpligtende – naturligvis!

Vi mener, at vi kan gøre en forskel. Derfor er vi også i branchen. Vi kigger meget gerne forbi, og giver jer et godt tilbud. Så kan vi sammen se på hvilke løsninger der vil fungere bedst på jeres ejendom.

Alle løsninger skræddersyes den enkelte ejendom, så I hverken betaler for meget for ydelser I ikke har brug for eller står med en løsning, der ikke dækker jeres behov.

Ønsker du et uforpligtende tilbud? Kontakt os i dag på tlf. 5363 0709 eller udfyld kontaktformularen her på siden.