Ejendomsservice i København K – med erfaring

Ejendomsservice i København K er kendetegnet af et pulserende byliv, hvor dagene byder på handlende og travle forretningsfolk der løber igennem gaderne, mens natten bedst præsenteres af feststemte i alle aldre, der forsvinder så snart morgensolen rammer dem.

Begge dele har sin charme, men ens for begge er, at det kræver grundighed og erfaring, for at området kan holdes pænt og præsentabelt. Glad Ejendomsservice tilbyder kvalitetsløsninger der bygger på mange års erfaring.

Vicevært, trappevask og ejendomsservice til København K

Vi tilbyder et bred vifte af løsninger til Indre København. Ejendomsservice er blevet et meget bredt brugt ord, men du kan læse mere om det her: Ejendomsservice. Vi tilpasser vores ejendomsservice i København K til bydelen og den enkelte ejendom. Derved kan vi give jer de bedste løsninger.

Vi tilbyder også en af branchens stærkeste løsninger, hvad angår trappevask. Det kan du læse mere om her: Trappevask.

Ønsker I den store pakke med yderligere viceværtforpligtelser, har vi naturligvis en erfaren vicevært, der kan stå til rådighed. Herunder taler vi om alt fra mindre forefaldende arbejde til døgnvagt, håndværkerrekvirering mv.

ejendomsservice-koebenhavn-k

Ejendomsservice har forandret sig

Igennem de seneste har København udviklet sig kraftigt, og det samme har ejendomsservice. Derfor vælger mange ejendomme i København K også ejendomsservice, som afviger fra de gamle klassiske løsninger, hvor viceværten boede i ejendommen. Det kan simpelthen ikke længere betale sig.

Hos Glad Ejendomsservice betaler du kun for den reelle arbejdstid. Det betyder naturligvis at der er mange penge at spare. Da vi samtidig har koblet en række ejendomme op omkring samme døgnvagtstelefon, kan I få fuld service i døgndrift til en yderst favorabel pris.

Uforpligtende tilbud gives

Du har mulighed for at bestille en gratis og uforpligtende besigtigelse af jeres ejendom ved at benytte nedenstående kontaktformular. Ønsker du at fange os med det samme, kan du blot kontakte os pr. tlf. på 5363 0709.

Vi ser frem til at høre fra dig!

    Dit navn (skal udfyldes)

    Din e-mail (skal udfyldes)

    Dit telefonnr. (skal udfyldes)