Ejendomsservice Frederiksberg – en by i byen

Ejendomsservice på Frederiksberg er kendetegnet af æstetik, brede, flotte alléer og lyse opgange.

Enhver der har taget turen til fods langs søerne i København, vil genkende den forskel man mærker, når man ender ved Sankt Jørgens Søen. Området er pludseligt pænere og mere velholdt end langs resten af søerne. Du ved hvorfor. Nu er du trådt ind på Frederiksberg!

Frederiksberg er en by i byen, og det skal man være klar over når man udfører ejendomsservice i området. Naturligvis er der ikke forskel på hvordan man vasker en trappe eller på hvordan man fejer et fortov, men tag ikke fejl, for der er forskel i sammensætningen af opgaverne.

Frederiksberg er kendetegnet af flot arkitektur, velholdte ejendomme og brede, lyse alléer. Du ved, at du er nået til Frederiksberg. Derfor tilbyder vi også ejendomsservice til Frederiksberg, der står mål med resten af bydelen. Ingen lette løsninger eller overspringshandlinger.

ejendomsservice-frederiksberg

Lokal ejendomsservice på Frederiksberg

Vi har serviceret kunder på Frederiksberg siden 2006. Særligt i området langs med Gammel Kongevej møder du os ofte. Vi sætter pris på, at vide hvem vore kunder er, så vi også ved hvilke behov og ønsker de har. Derved kan vi nemlig finde den bedste løsning, der tilpasses den enkelte ejendom.

Vi mener, at alle beboere bør vide, hvem deres vicevært er. Derfor gør vi meget ud af, at de enkelte ejendomme serviceres af den samme vicevært – hver gang. Det skaber tryghed, og den enkelte vicevært bliver mere fortrolig med arbejdsopgaver og beboerne.

Har du fået et tilbud på ejendomsservice?

Det er både gratis og uforpligtende at hente et godt tilbud ind på ejendomsservice. Vi besigtiger gerne jeres ejendom, og giver et forslag til, hvordan vi kan skabe den bedste ejendomsserviceløsning for jer. Vi skræddersyer alle vore løsninger, så de passer til den enkelte kunde.

Hvis I ønsker at blive ringet op, kan I blot benytte kontaktformularen her på siden.