Ejendomsservice Amager

Ejendomsservice på Amager byder på mange udfordringer og mange forskellige typer af opgaver. Derfor er det vigtigt at finde en serviceleverandør der er godt klædt på til dem alle.

Mange udbydere af ejendomsservice på Amager er blevet overrasket, eller overrumplet om du vil, over de mange forskelligartede opgaver øen byder på. Indre del af Amager med Amagerbro, Christianshavn, Islands Brygge mv. byder på klassiske opgange, der varetages på samme måde som resten af Indre København.

Men kommer vi bare et par km væk derfra, bydes der pludselig på større industriejendomme, grønne områder og andre udfordringer. Alene forskellen der kan være i glatførebekæmpelsen fra Indre København til Amager kan være overraskende for den uerfarne vicevært. Har I valgt den rette rette løsning til jeres ejendom?

Erfaren udbyder af ejendomsservice på Amager

Hos Glad Ejendomsservice får du en serviceudbyder, der er klædt på til alle opgaver. Vi har i en årrække serviceret ejendomme på hele Amager, og vi kender derfor de opgaver der venter os. Når du skal vælge ejendomsservice, er vi for så vidt lige glade med hvad du kalder os. Pedel, vicevært, gårdmand eller noget helt fjerde. For os handler det om opgaverne. De opgaver vi tilbyder indenfor ejendomsservice og viceværtordninger, finder du på disse to sider:

Ejendomsservice KøbenhavnVicevært København

ejendomsservice-amager

Skræddersyet ejendomsservice til hele Amager

Nogle spørger, om vi varierer vores priser fra ejendom til ejendom, nu hvor kunderne ikke ens. Svaret er nej. Det er selvfølgelig ikke alle kunder, der ønsker de samme løsninger. Så når vi tegner en kontrakt vedrørende ejendomsservice på Amager, er de grundlæggende priser de samme. Trappevask koster det samme, vedligeholdelse af grønne arealer koster det samme osv. Vi mener nemlig at alle kunder skal behandles ens. Alligevel kan vi trække opgaver fra eller lægge opgaver til, afhængig af den enkelte kundes ønsker og behov.

Så hvis I ønsker et godt tilbud til jeres ejendom, er det bare med at ringe til vores flinke viceværter på tlf. 5363 0709. Du kan også vælge at udfylde kontaktformularen her på siden og spare opkaldet. Så ringer vi nemlig til dig.