Ejendomsservice i Kastrup spænder vidt. Fra klassiske københavnske boligblokke over industrikvarterer til én af verdens bedste lufthavne med konstant mylder af mennesker.

Lufthavnen sætter klart sit præg på omgivelserne, særligt ved boligblokke i nærheden af de mange metrostationer. Vi tilbyder alt fra dagligt til månedligt vedligehold på hele Amager.

Vi går ind for faste medarbejdere på de enkelte ejendomme, så viceværten bliver godt kendt med ejendommen, og beboerne bliver bekendt med viceværten. Det mener vi, er med til at sikre en højere kvalitet de daglige opgaver.

Ejendomsservice med udgangspunkt i Amager

Glad Ejendomsservice blev i 2006 oprettet under navnet Holmblads, og enhver amagerkaner vil med det samme forbinde dette navn med Amager. Vi har i dag en lang række ejendomme vi sørger for på Amager, så vi er altid i nærheden.

ejendomsservice-kastrup

Vi tilbyder løsninger til såvel små som store boligforeninger, virksomheder samt institutioner. Så uanset hvad du ønsker tilbud på, kan vi hjælpe. Vi har en bred erfaring og kompetent personale til rådighed, både hvad angår de klassiske viceværtopgaver samt de mere tekniske som især nyere ejendomme byder på. Her kan vi eksempelvis nævne løbende tjek af ABA og AVS-anlæg.

Foruden egne kompetencer samarbejder vi med dygtige samarbejdspartnere. Her kan vi eksempelvis nævne Schønemanns VVS, der hver måned gennemgår ejendommens fyrrum og aflægger fuld rapport, som en fast del af alle vores viceværtordninger.

Vil du have et godt tilbud?

Det kan være svært at finde en stabil vicevært, som man kan regne med. Hvis du er bosiddende i Kastrup, og ønsker et godt tilbud på ejendomsservice hos en pålidelige samarbejdspartner, står vi gerne til rådighed.

Et tilbud på ejendommens opgaver er både gratis og uforpligtende!

Udfyld blot formularen her på siden, og så tager vi kontakt til jer. Du kan også vælge at kontakte os med det samme på tlf. 5363 0709. Vi glæder os til at høre fra dig!