Ejendomsservice til Islands Brygge – en af Danmarks mest eftertragtede bydele. I de senere år er der sket meget på Islands Brygge, men vi har fulgt udviklingen tæt og moderniseret vores løsninger løbende, så de kan tilpasses både nye og mere klassiske ejendomme i området.

Fra klassikere til moderne ejendomme

Efterhånden som bebyggelserne for alvor tog fat for år tilbage skød den ene moderne ejendom efter den anden op mellem de klassiske københavnske etageejendomme. Det betyder, at der nu er stor forskel på hvad en dygtig vicevært skal sørge for, afhængigt af den ejendomstype han skal tage sig af.

Eksempelvis har vi valgt at uddanne to medarbejdere til at kunne være ansvarlige for AVS- og ABA-anlæg, som efterhånden findes i mange moderne ejendomme af hensyn til nyere lovkrav. Sprinkleranlæg placeres også i ældre ejendomme der nedlægger køkkentrapper for at udvide lejlighederne med de ekstra kvadratmeter.

ejendomsservice-islands-brygge

Nye moderne ejendomme ændrer dog ikke på at der fortsat skal udføres klassiske opgaver som fejning af fortov, kældre og eventuelle lofter, vask af trapper og meget mere. Vi er klædt på til alle opgaver, og vi skræddersyer alle løsninger til den enkelte ejendom.

Vi tilbyder naturligvis også døgnvagt, så vi altid er til at få fat på, når først det for alvor brænder på.

Ejendomsservice Islands Brygge – Indhent tilbud

Vi besigtiger alle ejendomme, for at kunne give et rimeligt og præcist tilbud. Derfor tilbyder vi også jer et uforpligtende besøg og tilbud, så I kan vurdere om Glad Ejendomsservice er noget for jer. En gennemgang tager sjældent mere end 10-15 minutter.

I vælger hvilke opgaver der skal løses, og vi beregner et skræddersyet tilbud der er tilpasset jeres behov.

Udfyld blot formularen her på siden, og så tager vi kontakt til jer. Du kan også vælge at kontakte os med det samme på tlf. 5363 0709. Vi glæder os til at høre fra dig!