Vi tilbyder også ejendomsservice i Hvidovre. Efter mange år som serviceudbyder i Storkøbenhavn, befinder vi os nu i alle dele at hovedstaden. Vi tilbyder en høj servicestandard til såvel store som små kunder.

Uanset om kontakter os som privat- eller erhvervskunde, skal vi nok sørge for at finde en god løsning, der passer til jeres ejendom.

Skræddersyet ejendomsservice

Når vi tilbyder viceværtordninger, sørger vi for at tilpasse vores løsning til den enkelte kundes behov. Variationen er stor i alt fra typer af opgaver der skal løses, frekvensen for udførsel, omfang og meget mere. Hos os er ingen kunder ens!

ejendomsservice-hvidovre

Hvad der dog er ens for vores arbejde, er den kvalitet vi ønsker alle opgaver udført med. Vi anerkender naturligvis at vi blot er mennesker, og kan begå fejl fra tid til anden, men vi ønsker at være blandt branchens mest stabile virksomheder der samtidig leverer arbejde af højeste kvalitet.

Når du indgår aftale med Glad Ejendomsservice, er du også garanteret medarbejdere på din ejendom, der nyder gavn af rimelige arbejdsforhold, der adskiller sig fra branchens pressede arbejdsbyrde. Vi går ind for at en arbejdsplan skal være overskuelig og varieret. Ingen skal nå at rengøre 30 eller 50 opgange om dagen for at tjene ind til en dagsløn. Vi ønsker glade medarbejdere, for glade medarbejdere skaber overskud i hverdagen, og det ekstra overskud er nødvendigt for at sikre glade kunder.

Lad os kigge forbi!

Du er meget velkommen til at indhente en uforpligtende tilbud. Søger du en ny leverandør eller vil du blot have et tjek af om jeres nuværende løsning lever op til branchestandarden? Vi kigger gerne forbi, så du kan hilse på os og få en kort snak om jeres behov og ønsker.

Kontakt os via tlf. 5363 0709 eller udfyld kontaktformularen her på siden – Vi håber at høre fra dig!