Vi tilbyder ejendomsservice i Hundige. Med bosiddende personale samt kunder lige i nærheden, befinder vi os allerede i området, og har let til at løse flere opgaver i Hundige. Vi fokuserer på kvalitet fremfor kvantitet, og tilbyder viceværtordninger til rimelige priser, så alle kan være med.

Viceværter med erfaring

Vi har eksisteret siden 2006, og har mødt alverdens spændende udfordringer. Vi har serviceret boligforeninger, virksomheder og institutioner i alle størrelser. Med erfaringen fra mange forskellige ejendomstyper og kunder, er vi klædt godt på til at håndtere de udfordringer det måtte opstå i fremtiden.

ejendomsservice-hundige

For de enkelte opgaver søger vi altid at finde de bedste og mest innovative løsninger til gavn for personale og kunder. Eksempelvis støvsuger vi opgangene, når vi udfører trappevask. Mange vælger at feje i stedet for. Men ved støvsugning minimerer vi støvmolekyler i luften, og det er til gavn for beboerne – særligt dem med støvallergi. Det er dog også til gavn for vores medarbejdere, da de undgår de mange vrid i ryggen som fejning medfører.

Et andet eksempel er selve gulvvasken. Her benytter vi fladmopper med vand i stangen. Dermed vasker vi hele tiden i rent vand, og vores medarbejdere slipper for at slæbe en tung spand med vand op i toppen af alle opgangene. Og sådan kunne vi blive ved.

Bestil et tilbud på ejendomsservice

Det er nemt at få et tilbud på en samlet viceværtordning eller delvis ejendomsservice til din ejendom. Vi besigtiger og afgiver et tilbud helt uforpligtende.

En gennemgang af en ejendom tager typisk under 15 minutter, men giver os den rette forudsætning for at afgive et nøjagtigt bud, da vi ved at ingen ejendomme er ens. Det er kunders behov og ønsker heller ikke.

Tag kontakt til os i dag for en aftale eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi ser frem til at høre fra dig.