Med en central placering i udkanten af Storkøbenhavn og et motorvejsnet der hurtigt fører bilister til og fra Nordsjælland og København, er interessen for at slå sig ned bydelen steget markant de senere år.

Ejendomsservice i Herlev dækker derfor over alt fra større beboelsesejendomme til industri og en række institutioner. Differentieringen betyder også at der er behov for erfarne viceværter, der kan håndtere såvel små som store opgaver af enhver slags.

ejendomsservice-herlev

Virksomhed eller boligforening?

Hvad enten du driver en virksomhed eller sidder i bestyrelsen i en boligforening, kan du trygt overveje Glad Ejendomsservice. Vi har siden 2006 udført ren- og vedligehold for hundrede af virksomheder og tusinder af beboere.

Vi har bygget vores virksomhed på faste aftaler og glade medarbejdere. Glade medarbejdere er et resultat af gode arbejdsforhold og moderne løsninger, der minimerer tunge løft, skæve arbejdsstillinger og ensformigt arbejde. Glade medarbejdere giver glade kunder.

Vi ved, at der er forskel på behov og forventninger, afhængigt af om vi servicerer en privat- eller erhvervskunde. Derfor tilpasser vi også vores aftaler, så det matcher jeres behov. Nogle kunder ønsker komplette viceværtordninger, andre tilkøber blot enkeltydelser som eksempelvis løbende renhold af fællesarealer og glatførebekæmpelse. Valget er jeres og vi skræddersyer løsningen til at matche jeres ønsker!

Med stor erfaring inden for en række fagområder, med medarbejdere der har hænderne rigtigt skruet på og 24-timers bemanding af telefonerne, kan vi sikre dig en optimal aftale, når det kommer til at vedligeholde din ejendom.

Ejendomsservice Herlev – Indhent tilbud

Vi afgiver gerne et uforpligtende tilbud på din ejendom. Hvad enten der er tale om erhverv eller privat, så er vi klædt på til at afhjælpe de opgaver I måtte have.

Udfyld kontaktformularen her på siden eller giv os et ring. Vi glæder til at høre fra dig!