Søger du en professionel udbyder af ejendomsservice i Hellerup-området? Glad Ejendomsservice servicerer både virksomheder og private foreninger i hele Storkøbenhavn. Vi tilbyder den komplette pakke, hvor du ikke skal tænke på noget som helst. Vi kan også tilbyde delløsninger, alt efter hvad jeres behov måtte være.

Ejendomsservice Hellerup af højeste kvalitet

Få lettet hverdagen med ejendomsservice af høj kvalitet. Vi har valgt at bygge vores virksomhed på kvalitet fremfor kvantitet. Det betyder, at vores medarbejdere har mere tid til at løse de enkelte opgaver end hvad der er almindeligt i branchen, og det giver dem rum til at løse opgaverne på en god måde.

ejendomsservice-hellerup

Vi har mere end 10 års erfaring, som har hjulpet os til at finde de helt rette løsninger på de problemer der opstår på alle ejendommen. Vi har bl.a. systematiseret tilsyn af ejendommene og opbygget et nært samarbejde med en pålidelige VVS’er, der hver måned besøger de ejendomme vi har viceværtaftale med, og derefter aflægger en fuld rapport over aflæsninger samt eventuelle defekter/nødvendige udskiftninger. Vi er derfor klædt godt på til at sørge for alle størrelser af ejendomme – og i alle aldre.

Ved at indgå en aftale med en ekstern leverandør af ejendomsservice, slipper I for at bekymre jer som sygdom, lønninger, maskinel, ferie, ansvar for vedligehold og meget mere. Det overlades I blot til os.

Glad Ejendomsservice – glad kunde

Hvis du er på udkig efter en ny leverandør af ejendomsservice eller blot ønsker at høre mere om hvad vi kan tilbyde, er du meget velkommen til at kontakte os.

Vi afgiver gerne et uforpligtende tilbud på din ejendom. Hvad enten der er tale om erhverv eller privat, så er vi klædt på til at afhjælpe alle de opgaver I måtte have.

En løsning hos Glad Ejendomsservice medfører glade medarbejdere på ejendommen, og det har vi erfaret også giver glade kunder.