Men en fantastisk placering til Københavns Havn og få kilometer fra Københavns centrum, forstår vi godt hvorfor området er så attraktivt. Med nyere ejendomme som typisk kendetegner Havneholmen kræves også ejendomsservice af høj kvalitet. Det leverer vi!

Hos Glad Ejendomsservice knytter vi alle vores kunder op med en fast vicevært, så man altid har en ved hånden der kender ejendommen. Det mener vi giver en god relation til dem man servicerer hver dag, men også en bedre vicevært, som bliver godt kendt med ejendommen og de små, skæve hjørner, som alle ejendomme indeholder.

ejendomsservice-havneholmen

Løsninger til byen

Vi har siden 2006 specialiseret os i viceværtløsninger til byejendomme. Vi har arbejdet med alle typer af ejendomme, og derigennem samlet os værdifulde erfaringer i mere end 10 år. Dem stiller vi nu til rådighed for nye kunder.

Da vi er vant til at varetage ren- og vedligehold for moderne ejendomme, har vi også de nødvendige løsninger klar i vores portefølje. Det kunne eksempelvis være tilsyn med ABA- og/eller AVS-anlæg, døgnvagt, tilsyn med mobilsug og meget mere.

Herudover er vi altid i nærheden. Lad jer ikke snyde af vores kontoradresse. Vi har viceværter kørende i hele byen hver eneste dag, så vi har mulighed for at rykke hurtigt, når først det gælder.

Vi kigger gerne forbi helt uforpligtende

Uforpligtende er et dejligt ord. Det gør at du kan være sikker på vi ikke binder dig til noget, blot fordi du skriver os en mail eller giver os et kald.

Vi tilbyder dig en gratis besigtigelse af ejendommen. Ud fra gennemgangen og dine ønsker sammensætter vi et tilbud på det løbende vedligehold af ejendommen. Du kan frit sige ja eller nej til tilbuddet uden at skulle have en krone op af lommen.

Kontakt os via tlf. 5363 0709 eller udfyld kontaktformularen her på siden – Vi tales ved!