Vi tilbyder stærke løsninger inden for ejendomsservice i hele Greve Kommune og omegn. Med Greves gode placering, tæt på København og kort til motorvej, er området steget i attraktivitet i de senere år, hvor priserne på boliger i Storkøbenhavn er eksploderet.

Det betyder også, at der er stor bygningstilvækst, hvilket medfører mange forandringer i et ellers stille område. Men én ting du kan regne med, er stabil service og en fast vicevært fra Glad Ejendomsservice.

ejendomsservice-greve

Ejendomsservice Greve

Glad Ejendomsservice er ikke ny spiller i branchen. Vi har udført ejendomsservice i Storkøbenhavn siden 2006 og i området omkring Greve i de sidste 5 år. For nærværende har vi også to medarbejde bosiddende ganske tæt på Greve, i henholdsvis Brøndby og Glostrup. Hver dag året rundt løser vi faste opgaver i Solrød Strand, så vi er altid lige i nærheden.

Hvad er god ejendomsservice?

God ejendomsservice er ikke at love mere end man kan holde. God ejendomsservice handler også om at overholde de indgåede aftaler, og have øjnene med sig på arbejdet.

Men det handler også om erfaring. Enhver kan købe sig en spand, moppe og en værktøjskasse, men det gør dem ikke nødvendigvis til en vicevært. Når først det brænder på, er erfaringen afgørende for at minimere skaderne og opnå et godt resultat. Den erfaring har vi!

Vil du have et tilbud?

Vi er vant til løbende at overtage nye ejendomme, og vi hver uge besigtiger vi nye ejendomme med henblik på et godt tilbud. Vi tilbyder også gerne dig en uforpligtende gennemgang af ejendommen og et tilbud på de løsninger, der skal udføres.

Udfyld blot formularen her på siden, og så tager vi kontakt til jer. Du kan også vælge at kontakte os med det samme på tlf. 5363 0709. Vi glæder os til at høre fra dig!