I den fremtrædende kommune Gentofte i det Nordsjællandske er Glad Ejendomsservice også repræsenteret med ejendomsservice på flere ejendomme. Gentofte er kendetegnet ved kvalitet og liebhaveri, som er symbolet på det ”rigtige Nordsjælland”.

Dette sætter også krav til de virksomheder, der til daglig varetager vedligeholdelsen af de ejendomme der findes i området.

ejendomsservice-gentofte

Ejendomsservice Gentofte – Vores hjemmebane!

Glad Ejendomsservice har til huse i Gentofte Kommune, nærmere betegnet i Danmarks mindste postnummer 2870 Dyssegaard. Med udgangspunkt i Søborg Hovedgade servicerer vi hver dag over 7500 boliger i hele Storkøbenhavn.

Som en del af lokalområdet kender vi de behov og krav der stilles til udbyderne af ejendomsservice samt kommunens regler og forbehold. Vi stiller gerne denne viden og knowhow til rådighed for jer.

Service til såvel det private samt erhvervslivet

Hos Glad finder I en pålidelig samarbejdspartner, hvad enten der er tale om en erhvervs- eller beboelsesejendom. Til daglig servicerer en række erhvervsejendomme, eksempelvis med vedligehold af grønne arealer, tilsyn med varmecentral osv.

Siden 2006 har vi samlet en bred erfaring på tværs af alle typer af ejendomme, og vi har oveni egen erfaring valgt at gå sammen med udvalgte samarbejdspartnere, der kan komplementere på de områder, hvor vi selv kommer til kort.

Få et uforpligtende tilbud på ejendomsservice

Hos Glad koster et tilbud ikke noget, og der er ingen forpligtelser forbundet med et kort møde med os. Vi gennemgår gerne jeres ejendom sammen med jer, og tager en snak om de behov og ønsker I måtte have.

Et tilbud kan nemt og hurtigt være med til at fastslå om I kan spare på budgettet på den nuværende løsning, men det kan også afsløre muligheder for at optimere antallet eller kvaliteten af de opgaver I får udført i dag.

Ønsker du et uforpligtende tilbud? Kontakt os i dag på tlf. 5363 0709 eller udfyld kontaktformularen her på siden.