Christianshavn er et unikt bykvarter i København, der ikke tåler sammenligning. Med kun ca. 10.000 indbyggere er området dagligt genstand for tusinder af besøgende turister, amagerkanere og øvrige københavnere.

De smukke, nostalgiske ejendomme kræver dygtige viceværter, så de hele tiden vedligeholdes på den helt rigtige måde. I et område med eksempelvis dykpumper i alle kældre, kan manglende kendskab til håndtering af disse betyde store udgifter.

ejendomsservice-christianshavn

Vi er lige i området…

Glad Ejendomsservice hed i tidernes morgen Holmblads. Et navn der er hentet fra oprindelsesadressen på Holmbladsvænge, ganske kort fra Christianshavn. Vi passer fortsat en lang række ejendomme på Amager og i København K. Så vi er altid lige i nærheden!

Hvad er god ejendomsservice?

God ejendomsservice får man fra glade medarbejdere, der interesserer sig for de ejendomme de passer til hverdag. Derfor sørger vi for at vores medarbejdere først og fremmest har en afvekslende hverdag, men også får tiden til at udføre et godt stykke arbejde.

Vi fungerer i en branche, hvor tid er penge, og mange virksomheder presser medarbejderne til det yderste. Men vi forsøger at gøre det anderledes. Får man tiden til at levere et godt stykke arbejde hver gang, højner det arbejdsglæden, og det betyder i sidste ende glade kunder, da de får hvad de betaler for. Det medfører, at vi beholder vores kunder år efter år, og det er vi stolte af!

Vil du have et tilbud?

Vi overtager ansvaret for op til 5-6 ejendomme om måneden og aflægger tilbud på nye ejendomme hver uge. Vi stiller også gerne til rådighed for en gratis gennemgang af jeres ejendom, så I kan få et alternativ til jeres nuværende udbyder.

Udfyld blot formularen her på siden, og så tager vi kontakt til jer. Du kan også vælge at kontakte os med det samme på tlf. 5363 0709. Vi glæder os til at høre fra dig!