I det historiske område mellem Frederiksberg, Valby og Vesterbro dukker Københavns nye bykvarter Carlsberg Byen op – bygget på den gamle bryggerigrund. Et interessant og attraktivt område for alle der ønsker at leve i et smukt miljø i en pulserende storby.

For at kunne varetage de opgaver der er forbundet med ejendomsservice i dette område, skal du udover erfaring også være dækket ind med de rette kurser – eksempelvis til ABA- og AVS-anlæg.

Hos Glad Ejendomsservice får I en virksomhed med respekt for de historiske rammer samt kendskabet til de opgaver, der er nødvendige at udføre i en helt ny bydel. Med topmoderne ejendomme kræves der også en faglig knowhow, der forstår at vedligeholde de nyrestaurerede og nybyggede ejendomme på den rette måde.

Ejendomsservice-carlsberg-byen

Løsninger tilpasset bymiljøet

Vi har igennem en årrække søgt efter løsninger, der bedst muligt lever op til de krav nye ejendomme stiller.

Kan vi ikke parkere ved ejendommen, så kommer vi i vores Ape. Er der ikke strøm til støvsugningen af opgangene, eller blokerer en elevator for at vi kan trække strøm hele vejen op, så benytter vi vores batteridrevne støvsugere. Sådan kunne vi blive ved.

Ligesom en storby aldrig sover, gør vi det heller ikke. Nogle bestyrelser ønsker selv at tage sig af opkald uden for almindelig arbejdstid, men flere og flere vælger at koble sig på vores døgnvagtsordning, hvor vi er til at fange døgnet rundt, hvis uheldet skulle være ude.  

Vil du gerne møde os?

Vi møder gerne op hos jer til en uforpligtende snak om jeres ejendom, så vi sammen kan se om vi er et match. Besigtigelse af en ejendom tager kun ganske kort tid, og et tilbud koster jer ikke noget. Så I kan ganske let få en vurdering af om økonomien i jeres nuværende løsning er den rigtige, eller om det er muligt at finde et bedre alternativ end hvad I allerede har.

Kontakt os via tlf. 5363 0709 eller udfyld kontaktformularen her på siden – Vi tales ved!