Ejendomsservice i Ballerup byder på alle typer af opgaver. Som et trafikalt knudepunkt i udkanten af Storkøbenhavn er Ballerup Kommune ikke kendetegnet ved én bestemt type af klientel eller byggeri. Ballerup er mangfoldig og varieret.

Hvor Ballerup i begyndelsen af 1900-tallet var kendetegnet ved landbrug, håndværk og industri, finder man i dag store erhvervsområder, nye som gamle beboelsesejendomme og gågade med eget indkøbscenter.

ejendomsservice-ballerup

Privat eller erhverv

Hos Glad Ejendomsservice har vi serviceret beboelses- og erhvervsejendomme siden 2006. Vi har specialiseret os i viceværtordninger, hvor det er muligt at slippe alle praktiske opgaver i forbindelse med en hvilken som helst ejendom og blot overlade ansvaret til vores erfarne serviceteknikere.

Vi ved at der er forskel på de opgaver der opstår på forskellige typer af ejendomme, og vi har erfaringen til at løse dem alle. Om der er tale om fuld viceværtordningen med døgnvagt på en beboelsesejendom eller løbende vedligehold på en erhvervsejendom, så kan du trygt ringe til os.

Vælg Glad Ejendomsservice

Hos Glad Ejendomsservice har vi en interesse i hver enkelt kunde. Vi mener at det er nødvendigt med faglig stolthed, og udfører vores arbejde med et smil på læben.

Vi går også ind for fair løsninger for alle. Vi regner i effektive timer for alle vores kunder, så når vi er på ejendommen, er det for at arbejde. Ikke for eksempelvis at sidde på et kontor 2 gange på ugen, hvis der ikke er behov for det. Så du er sikret et ærligt svar, hvis du spørger til de enkelte arbejdsopgaver på ejendommen. Hvis vi mener det er unødvendigt, vil det ikke blive beregnet med i et tilbud.

Vi afgiver gerne et uforpligtende tilbud på din ejendom. Hvad enten der er tale om erhverv eller privat, så er vi klædt på til at afhjælpe de opgaver I måtte have.