Der er sket meget i Albertslund, siden den første franske tilflytter slog sig ned på en gård, på lige netop det sted der i dag udgør Albertslund Centrum.

I dag er der alt fra et livligt byliv til rolige og smukke naturområder, og derfor stilles der også forskelligartede krav til den virksomhed, der udfører ejendomsservice i form af viceværtordninger i Albertslund.

I Glad Ejendomsservice får du en virksomhed der er forberedt på alle de typer af opgaver der kunne dukke op på din ejendom. Med mange års erfaring og dygtige viceværter sikres du stabil drift og vedligehold af din ejendom.

Skræddersyede viceværtordninger

Da ingen ejendomme er ens, har vi sat os for at sikre forskellige løsninger til den enkelte ejendoms behov. Vi fastholder dog en høj kvalitet i alle opgaver, da vi med faglig stolthed ikke ønsker at gå på kompromis med halve løsninger.

På nogle ejendomme sørger vi for alle opgaver. Det vil sige alt fra viceværtordning med døgnvagt til det daglige renhold. Andre ønsker kun hjælp til ren- eller vedligehold. Sammen finder vi den løsning som er den rigtige for jeres ejendom og budget.

ejendomsservice-albertslund

Hvem er Glad?

Glad Ejendomsservice stammer tilbage fra 2006, og lægger vægt på kvalitet i løsningerne samt faste, pålidelige aftaler. Vi sørger for ejendomme i hele Storkøbenhavn samt i en række større Sjællandske byer, og vi er derfor klædt på til at klare opgaver i alle udgaver og størrelser.

Vi håndplukker de medarbejdere, vi ønsker. Kompromis er ikke acceptabelt, når det kommer til vores medarbejdere, da det i sidste ende er deres arbejde der tegner virksomheden udadtil.

Vi er en virksomhed i fremgang, og vi er vant til at overtage ansvaret for op til 5-6 nye ejendomme hver måned. Så vi er også klar til at hjælpe jer.

Hvis du er interesseret i at høre hvad vi kan gøre for Jer, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 5363 0709 eller udfylde kontaktformularen her på siden. Så tager vi kontakt til dig.