Få hjælp – når behovet opstår

Bor du i en mindre boligforening eller arbejder du i en virksomhed, hvor det ikke kan betale sig at have en fast tilknyttet vicevært?

Så har vi løsningen til dig. Der kan opstå mange mindre opgaver, som beboere eller medarbejdere ikke har tiden til at tage sig af. Bestyrelsen i foreningen og ejeren af virksomheder skal ikke sidde tilbage med en række løse ender, så ejendommen ikke fremstår som man helst ser den.

Hos Glad Ejendomsservice er det muligt at bestille en handyman til at løse de opgaver, som er nødvendige at få klaret. Det er nemt! Ved at udfylde nedenstående kontaktformular har du foretaget bestillingen, og vi lægger opgaven ind i vores kalender så snart vi er i området.

Hvilke opgaver kan du få hjælp til?

Der er tale om de klassiske vedligeholdelsesopgaver. Vi må dog også begrænse os. Det kan eksempelvis være i forbindelse med autorisationslovgivningen. Det betyder, at en række opgaver særligt inden for el og VVS ikke kan bestilles hos os.

Hvad kan så blive aktuelt? Det kunne eksempelvis være…

  • Udskiftning/rens af perlator
  • Udluftning af radiator eller motionering af ventiler
  • Opsætning af hylder, udskiftning af beslag etc.
  • Justering eller opsætning af dørpumpe
  • Udskiftning af lyskilder
  • Justering af døre
  • Montage af diverse nyindkøb

Der opstår mange andre udfordringer, så dette var blot nogle få eksempler. Hvad er så betingelser for at kunne bestille denne løsning?

Først og fremmest skal der indgås en aftale med Glad Ejendomsservice. Det koster jeg ikke noget løbende, men vi tilbyder kun denne service til kunder vi kender i forvejen.

Når I kontakter os, vil I få fremsendt en mail med beskrivelse af timesats samt andre forhold. I betaler en fast timepris, udgifter til materialer samt vores parkering, hvis I er beliggende i et betalingsområde og ikke har private p-pladser til rådighed. Herudover er der et mindre administrationsgebyr på kr. 49,00 ekskl. moms pr. fremsendt faktura, der dækker planlægning forud samt udfærdigelse og fremsendelse af faktura.

Der er ingen binding på aftalen, men I skal selvfølgelig kende vores betingelser for udførsel af arbejdet.

Er du interesseret i at høre nærmere? Så kontakt os på tlf. 5363 0709.

Er du allerede tilmeldt?

Benyt blot denne formular. Påfør også gerne en eventuel deadline for opgaven. Så vil vi bestræbe os for at klare opgaven inden da.