Ønsker du pålidelig ejendomsservice til gode priser?

   
     Kontakt os på tlf. 5363 0709
Tap To Call

Trappevask   arrow

Trappevask?! Det kan alle da klare…

Sådan er den gængse indstilling til trappevask. Men når det kommer til stykket, så er det ufattelig få virksomheder der rent faktisk levere en fornuftig trappevask. Glad Ejendomsservice tilbyder grundig trappevask i hele Storkøbenhavn.

Trappevask der skiller sig ud!

Hos Glad Ejendomsservice udgør trappevask ganske naturligt kernen i vores løsninger. Vi har valgt at gøre ekstra ud af trappevasken ved, om muligt, at tilbyde alle støvsugning fremfor fejning af opgangene. Det giver et indiskutabelt bedre resultat.

opgang png

Hvad er fordelene ved en støvsugning fremfor fejning? Når du fejer, flytter du blot rundt på skidtet. Ofte ender det i hjørner på trinnene, eller støvet vivler op og lægger sig mellem balustrene, på diverse kanter mv. Sidst men ikke mindst er mange danskere plaget af støvallergi. Det er nemt at mærke forskel på en netop rengjort opgang, om den er blevet fejet eller støvsuget.

Herudover vasker vi også trapperne med fladmoppe der har indbygget mulighed for rent vand i skaftet. Det betyder, at vi hele tiden vasker med rent vand og samtidig når helt ind i hjørnerne. Det giver et klart pænere resultat end ved brug af de klassiske runde mopper.

Ekstra: Vi har en god aftale med en aut. installatør der gerne etablerer stikkontakt i opgangene for kun 895,- ekskl. moms pr. opgang. (I langt de fleste opgange. I nogle opgange kan det koste 1.495,- da der skal trækkes strøm fra eksempelvis kælder)

Pris på trappevask

Vi har gennemskuelige priser. Naturligvis kan priserne variere minimalt fra ejendom til ejendom. Men som hovedregel kan du regne med nedenstående priser på trappevask. Priserne er givet med udgangspunkt i en typisk københavnsk opgang.

Tilbudene dækker følgende: (Alle priser er ekskl. moms)

  • Ugentlig støvsugning (hvis der er stikkontakt i opgangene) og vask af hovedtrappe
  • Månedlig støvsugning og vask af køkkentrappe
  • Aftørring af vandrette flader, gelænder og postkasser hver 3. måned

1 Hovedtrappe + 1 Køkkentrappe = 999,-

2 Hovedtrapper + 2 Køkkentrapper = 1899,-

3 Hovedtrapper + 3 Køkkentrapper = 2799,-

Ved større ejendomme vil vi bede jer om at indhente et tilbud tilpasset jeres behov.

Ønsker I også at få vinduerne pudset af Glad Ejendomsservice? Priser starter som regel ved 200,- pr. opgang.

Har I behov for nye trappevaskere? Så benyt blot vores kontaktformular. Du finder den HER.