Ønsker du pålidelig ejendomsservice til gode priser?

   
     Kontakt os på tlf. 5363 0709
Tap To Call

Tagrens & Algerens   arrow

Miljøvenlig algerens / tagrens

Et tag fyldt med alger ser slidt og misligeholdt ud. Lader man taget stå til, og algerne få frit lejde, vil det over tid også have betydning for tagets helbred. Alger forvandles nemlig med tiden til mos og vil slå rødder i taget.

Både alger og mos er vandholdige, så når først frosten slår ind og vandet udvider sig, kan det medføre revner i taget og behov for dyr udbedring. Derfor er meget billigere jævnligt at sørge for en god omgang algerens til taget.

tagrens

Hvorfor algebehandle?

Foruden ovennævnte grund kan vi også pege på…

  • Tagets levetid forlænges
  • Store besparelser på vedligeholdelse af taget
  • Pænere tag
  • Ingen alger og mos

Hvis du ønsker at lære mere om alger, kan du læse om det her.

Priser på tagrens / algerens

En algebehandling af et tag med max 4 meter til tagrende vil som udgangspunkt følge disse priser – undtaget tage med svær tilgængelighed: (Priser er inkl. moms)

  • Kr. 1250,00 / Algebehandling af tag på hus med 0-200 kvm. i grundplan
  • Kr. 1600,00 / Algebehandling af tag på hus med 200-300 kvm. i grundplan
  • Kr. 1900,00 / Algebehandling af tag på hus med 300-400 kvm. i grundplan
  • Kr. 8,50 pr. kvm. / Algebehandling af træ, fliser mv.*

Hvis dit tag er groet til med mos etc. kan det være nødvendigt først at skrabe dette løs. Prisen for denne opgave afhænger af omfanget. Ring på tlf. 5363 0709 for et uforpligtende tilbud.

*Vi arbejder med en minimumspris på kr. 1250,00 pr. opgave.

Fliser, vægge og deslige

Det er muligt at algebehandle tæt ved alle overflader, og skulle dit rækværk, træterrasse eller noget helt tredje være begroet med kedelige alger, afgiver vi gerne et tilbud på opgaven. Hvis du vælger at få algebehandlet flere ting samtidig, er det naturligvis muligt at hente mængderabat.

Du kan læse og se mere om fliserens ved dette link: FLISERENS

Spar penge!

Invitér naboen og spar penge! Når vi alligevel er i området, og alt grejet er pakket ud, vil vi gerne belønne de kunder der går sammen to og to – eller flere for den sags skyld. Hvis I er minimum 2 i samme gade der bestiller samtidig, giver vi 15 % på prisen til alle.

(Bemærk at prisen for en opgave kan svinge fra ejendom til ejendom, til trods for at tagene er identiske. Vi er nødt til at tage forbehold for tilgængelighed, tagtype mv.)