Glad Ejendomsservice er etableret i 2006 af Brian Phillip. Navnet var Holmblads, da virksomheden stammer fra Holmbladsvænge på Amager. I begyndelsen tilbød Holmblads den klassiske servicevifte med vinduespudsning, trappevask og daglig renhold for boligforeninger og private.

Igennem en årrække har Brian opbygget en grundig erfaring inden for branchen, og har langsomt men sikkert opbygget en betragtelig portefølje af glade kunder i hele Storkøbenhavn. Hvad der også er blevet opbygget, er den knowhow der skal til at løse de mange udfordringer der kan dukke op på større ejendomme.

Efter de spæde års indlæring tog Holmblads fat på udspecificerede viceværtordninger med døgnvagt for boligforeninger og virksomheder i København. Herfra faldt opgaven med vinduespudsning for private ud af serviceviften, og den virksomhed der i dag hedder Glad Gruppen begyndte at tage sin form.

Siden 2013 har Glad Gruppen oplevet en massiv tilgang af kunder. Det omfatter både boligforeninger og erhvervsejendomme. Det betyder også, at det har været nødvendigt at udvide antallet af medarbejdere. Imødekommende, stabile medarbejdere er håndplukket til at tilbyde den bedste service til de mange nye kunder.

Siden opstarten har det været vigtigt for Brian, at virksomheden var kendetegnet af medarbejdere der gider sit arbejde. Branchen er på mange måder farvet af ansatte, der kun servicerer ejendomme ”indtil noget bedre dukker op.” Sådan er det ikke hos Glad. Vi kan lide vores arbejde, også selvom det til tider kan været hårdt og utaknemmeligt. Vi efterlader en ejendom, som vi selv har lyst til at bo.

Vi håber, at du også med tiden vil give os hos Glad Gruppen mulighed for at vise, hvor godt vi kan tage os af din ejendom.

Hvis du har lyst til at høre mere om virksomheden eller hvad vi kan tilbyde, er du meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende besøg.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefonnr. (skal udfyldes)

Tidslinje

2006

Holmblads etableres på Amager af Brian Phillip

2009

Virksomheden flyttes til Østerbro, København

2010

Ejendomskunde nr. 20 kommer til

2014

Glad Gruppen indgår en strategisk samarbejdsaftale med Schønemanns VVS om varetagelse af ejendommenes varmeanlæg, der herefter indgår i alle viceværtaftaler

2015

Holmblads skifter navn til Glad Gruppen, men kendes i daglig tale under navnet Glad Ejendomsservice

Kenni Bertelsen indtræder i virksomheden som Driftsleder

Glad Gruppen udvider serviceviften med parkeringskontrol under navnet Parkforce

Ved udgangen af året tæller virksomheden 4 mand

2016

Glad Gruppen udvider serviceviften med vandskadeservice

Ejendomskunde nr. 50 kommer til

Glad Gruppen udvider igen serviceviften med alge-, tag- og fliserens

2017

Ejendomskunde nr. 75 kommer til

Ved udgangen af året tæller mandskabet 9 mand

2018

Virksomheden flytter til større lokaler i Dyssegaard

Glad Gruppen udvider sit virkeområde til udvalgte byer på det øvrige Sjælland

Glad Gruppen skiller Parkforce ud i separat selskab

2019

Glad Gruppen opdeles i tre separate enheder; Ejendomsservice, Rens og Vinduespudser