Ønsker du pålidelig ejendomsservice til gode priser?

   
     Kontakt os på tlf. 5363 0709
Tap To Call

Om   arrow

Glad Ejendomsservice

Søborg Hovedgade 18 B
2870 Dyssegaard

Tlf. 5363 0709 – Telefontid mandag til torsdag fra kl. 8.30 – 15.30 samt fredag kl. 8.30 – 14.00.

Tlf. 5395 9553 – Døgnvagt (kun til akutte opkald uden for ovennævnte tidsrum)

Det er også muligt at benytte nedenstående kontaktformular døgnet rundt.

Dit navn (skal udfyldes)

Dit telefonnr. (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Ejendom/Virksomhed

Din besked

Hvem er Glad Ejendomsservice?

Navnet Glad Ejendomsservice er af nyere dato, men virksomheden strækker sig mange år tilbage. I tidernes morgen blev virksomheden Holmblads etableret på Amager af Brian Phillip. I de første mange år fungerede Holmblads som en mindre, lokal viceværtvirksomhed. I de år blev erfaringen høstet, og det samme blev en række tilfredse og trofaste kunder.

Desværre viste det sig at navnet Holmblads var svært at markedsføre, og svært for kunderne at huske. Ofte blev S’et i slutningen glemt, et ekstra S sat ind i midten eller i værste fald kunne beboerne i ejendommene slet ikke huske navnet. Derfor var det blevet tid til at lancere og markedsføre navnet Glad Ejendomsservice. Dette skulle vise sig at blive en større succés.

Navnet er nemt at huske, og kendetegner i mange henseender virksomheden på en god måde. Vi samler på glade kunder, og det kan man kun gøre inden for ejendomsservice, hvis man har glade medarbejdere, der kan lide deres arbejde. Samtidig har vi allieret os med stærke samarbejdspartnere, der sikrer en høj kvalitet i vores viceværtløsninger, eksempelvis fast VVS’er og vinterservicefirma.

Nu tæller kundeporteføljen kunder i alle kroge af Storkøbenhavn, og der er flere på vej. Vi glæder os over den store fremgang de seneste år, og vi håber, at vi også i fremtiden kan få lov ti lat fortsætte den positive udvikling.