Ønsker du pålidelig ejendomsservice til gode priser?

   
     Kontakt os på tlf. 5363 0709
Tap To Call

Ejendomsservice Østerbro   arrow

Ejendomsservice på Østerbro er et kapitel for sig.

Ejendomsservice Østerbro byder på stor variation

Østerbro er et dejligt område, der byder på et væld af forskellige små områder, og dermed også på mange forskelligartede opgaver når det kommer til ejendomsservice.ejendomsservice-oesterbro

Der er løbet meget vand igennem åen siden Christen Købke, kunne male dette smukke maleri af Østerbro en typisk morgenstund. Nu byder bydelen på alt fra moderne byggerier til flotte, æstetiske ejendomme.

Det forstår vi hos Glad Ejendomsservice, og derfor tilpasser vi vores aftaler fra kunde til kunde. Vi tilbyder naturligvis de samme produkter, og de samme gode priser til alle, men der er stadig rum for variation, når det kommer til den endelige aftale.

Vi har nu sørget for en række ejendomme på Østerbro siden 2006, og det er vi meget glade for. Området er dejligt, og vores kunder er glade og imødekommende.

Mærk forskellen fra dag 1 med lokal ejendomsservice

Vi har til huse på Østerbro, og derfor er vi altid lige i nærheden. Det har gjort at vi altid kan være hurtigt til stede, når uheldet er ude. Eksempelvis kan vi nævne skybruddet i 2011, hvor vi kort efter de første oversvømmelser var konstateret, havde bestilt skadesservice til de første ejendomme.

Hvad kan vi tilbyde dig, spørger du måske? Vi kan tilbyde smilende viceværter, der strækker sig langt for at få glade kunder. Vi sætter pris på vores arbejde, og sætter vores faglige stolthed højt. Det betyder at vi altid efterlader ejendommene i en sådan stand, at vi selv har lyst til at bo der. Det mener vi er den rigtige måde at gøre det på.

Er du interesseret i at høre mere? Så lad os kontakte dig for en uforpligtende snak. Du skal blot udfylde nedenstående formular, og så er du et skridt nærmere et godt tilbud på ejendomsservice Østerbro. Du er naturligvis også velkommen til at ringe direkte. Kontakt os på tlf. 5363 0709.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefonnr. (skal udfyldes)