Ejendomsservice på Nørrebro kræver mere end en vicevært med en spand vand. Vi har udført ejendomsservice i hele København i de seneste 10 år, og vi er klædt på til at løse alle typer af opgaver.

Ejendomsservice Nørrebro – fokus på jeres behov

Vi er en klassisk ejendomsservicevirksomhed, der lever af at efterlade en flot og velholdt ejendom. Det betyder dog ikke at vi ikke skiller os ud fra andre virksomheder. Vi har nogle få nøgleord, der betyder meget for vores arbejde:

  1. Faglig stolthed
  2. Hellere i dag end i morgen
  3. Faste aftaler

Vi bryder os ikke om, når samarbejdspartnere udsætter opgaver, de har lovet at udføre. Af samme grund forventer vi heller ikke, at vores kunder ønsker at vi udskyder aftalte opgaver.

Ejendomsservice Nørrebro – hvad kan vi tilbyde?

Som allerede nævnt er vi en klassisk ejendomsservicevirksomhed. Derfor tilbyder vi også de samme løsninger som alle andre. Alt fra aflæsning af måleenheder til trappevask med et tvist. ejendomsservice-noerrebro

Vi tilbyder dog lidt ekstra. Hovedopgaven i de fleste løsninger vi tilbyder indenfor ejendomsservice Nørrebro, indeholder naturligvis trappevask. Vi tilbyder at støvsuge alle trapper, såfremt der er en stikkontakt i opgangene. Derved kan vi holde opgangene renere, og spindelvæv samt skidt i vindueskarmene fjernes hver uge – uden merpris! Jeres ejendom kommer til at stå flot og indbydende året rundt.

Tilbud afgives uforpligtende – naturligvis

Vi mener, at vi kan gøre en forskel. Derfor er vi også i branchen. Vi kigger også meget gerne forbi, og giver jer et godt tilbud. Så kan vi sammen se på hvilke løsninger der vil fungere bedst på jeres ejendom. Ønsker du et tilbud på ejendomsservice på Nørrebro, skal du blot udfylde nedenstående formular.

Vi kan tiltræde på nye ejendomme allerede fra på mandag!

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefonnr. (skal udfyldes)